Notice

UITZONDERLIJK GRATIS PRP EN HAARPIGMENTATIE CONSULTATIE ZATERDAG 7 NOVEMBER 2020 - RESERVEER NU

Stoppeltattoo

Krijg de uitstraling van een volle haarbos met een stoppeltattoo. Met behulp van niet-permanente inkt maken we natuurlijke haarstoppels op de hoofdhuid, zodat we een optische haarverdikking creëren. Zijn uw haren uitgevallen? Met Micro Haar Pigmentatie kunt u ook de populaire shaven look creëren.

Doe een gratis online consultatie

Meer Tricopigmentatie resultaten

Wat is een stoppeltattoo?

Het is een trend onder kalende mannen: de stoppeltattoo. Met zeer kleine en dunne naaldjes worden er natuurlijk ogende haarstoppels op de hoofdhuid geplaatst, welke niet van echt zijn te onderscheiden. De haarstoppels plaatsen we altijd met niet-permanente inkt, omdat haarstijlen in de loop der jaren veranderen. Daarnaast verkleurt niet-permante inkt na verloop van tijd niet naar blauw. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om na één à twee jaar een opfrisbehandeling te ondergaan.

Voor-en-na-foto’s

 

 

Bekijk alle voor-en-na-foto’s van de stoppeltattoos

Tarieven

Tarieven Micro haar pigmentatie - Tricopigmentatie


Doe een gratis online consultatie info@prohairclinic.com

Ervaringen stoppeltatoeage

Recensie stoppeltattoo - Joeri

"Het hele proces is uitermate professioneel verlopen van het eerste consultatiegesprek tot de laatste (van drie) behandelingen en dit alles in een aangenaam, professioneel en hygiënische omgeving. De verwachtingen waren duidelijk na het eerste bezoek. De behandelingen waren vrijwel pijnloos. Reeds na de eerste dag was de pigmentatie licht zichtbaar; iets meer na de twee de behandeling en het uiteindelijke resultaat was er een zevental dagen. Een laatste sessie (4 weken later) zorgde nog voor een iets intenser resultaat. De nazorg werd duidelijk uitgelegd en de nodige verzorgingsproducten worden meegegeven.

Ik ontvang enkel positieve reacties van mijn omgeving. Het resultaat oogt heel natuurlijk en mensen zijn verbaas d als ik zeg dat het pigmentatie is en geen ‘echte’ haren. Had ik de behandeling maar eerder laten uitvoeren. Mijn complimenten gaan uit naar het superteam Bart & Sabine."

Recensie stoppeltattoo - Pieter

"Een tiental jaren geleden heb ik een FUE haartransplantatie laten uitvoeren waar ik al jaren spijt van heb, doordat ik opgezadeld zat met een litteken op mijn achterhoofd en mijn haar niet kon millimeteren wat momenteel de gangbare mode is voor kalende mannen. Een paar maanden geleden heb ik een afspraak gemaakt bij Prohairclinic voor een stoppeltattoo voor mijn litteken.

Echt een van mijn beste beslissingen ooit! Het resultaat is zeer geslaagd, mijn haar is nu gemillimeterd en je ziet enkel nog een bijna niet zichtbaar lijntje dat meer lijkt op een huidplooi dan op een litteken. Ilse de verantwoordelijke bij MHP bij Prohairclinic is een sympathieke dame en gaat zeer professioneel te werk. Ze geeft je heel duidelijke info over de behandeling en stelt je gerust. Wat ik persoonlijk ook een groot voordeel vond was het direct resultaat van micropigmentatie!"

Lees meer ervaringen van klanten

Hoe gaat het zetten van een stoppeltattoo in zijn werk?

Bij een stoppeltattoo creëren we met behulp van pigmenten haarstoppels op het hoofd. Deze haarstoppels plaatsen we tussen de haren of op de kale huid. Door de pigmenten tussen de haren te plaatsen, ontstaat er een optische haarverdikking. Ook wanneer u helemaal geen haar meer heeft, biedt een stoppeltattoo uitkomst. Zo maken we met behulp van Micro Haar Pigmentatie een shaven look. Met de nauwkeurige technieken is het zelfs mogelijk om een haargrens te creëren. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het zetten van een stoppeltattoo in zijn werk gaat:

Wat is het verschil tussen een stoppeltattoo en een tatoeage?

Bij de naam stoppeltattoo denkt u ongetwijfeld aan permanente tatoeages die veelal worden gezet als lichaamsversiering. Hoewel het woord tattoo wel in de naam zit, zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Kleine, dunne naalden

Bij een stoppeltattoo maken we gebruik van kleine en dunne naalden, zodat we de haarstoppels zo klein mogelijk kunnen maken voor een natuurlijk effect. De getatoeëerde haarstoppels zijn op normale afstand dan ook niet te onderscheiden van echte haarstoppels.

Verschillende technieken

Bij een tatoeage en een stoppeltattoo wordt er gebruik van verschillende technieken. Bij een stoppeltattoo tatoeëren we een voor een kleine stoppels, terwijl er bij een tatoeage wordt gewerkt met vloeiende lijnen.

Een stoppeltattoo is niet permanent

In tegenstelling tot een tatoeage is een stoppeltattoo niet permanent. Wanneer u geen touch up laat uitvoeren, duurt het twee tot vijf jaar voordat het pigment volledig verdwenen is.

Veelgestelde vragen

Kan een stoppeltattoo uitgevoerd worden bij iedere haarkleur?

Ja, een stoppeltatoeage kan uitgevoerd worden bij iedere haarkleur en huidskleur. Het is echter wel belangrijk dat het pigment donkerder is dan de huidskleur.

Zit er een bepaalde leeftijdsgrens aan Micro Haar Pigmentatie?

Officieel zit er geen leeftijdsgrens aan het zetten van een stoppeltattoo. Echter, raden we aan om de behandeling niet uit te laten voeren onder de 18 jaar. Indien u toch overweegt om Micro Haar Pigmentatie voor uw 18e uit te laten voeren, dient u toestemming te hebben van uw ouders of voogd.

Hoe lang duurt het zetten van een stoppeltattoo?

De tijdsduur hangt af van de grootte van het te tatoeëren gebied. Gemiddeld duurt een behandeling rond de vijf uur. Voor een optimaal resultaat voeren we de behandeling uit in drie dagen, waarbij de eerste twee behandelingen achter elkaar plaatsvinden. De derde behandeling wordt een week later uitgevoerd.

Lees alle veelgestelde vragen over de stoppeltattoo

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek

Wilt u meer informatie over een stoppeltattoo? Maak een afspraak voor een gratis consult via onze online module of neem contact op door te mailen naar info@prohairclinic.com. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. In Nederland kunt u bellen naar 085 886 6231 en in België kunt u bellen naar 03 899 1916.