Haartransplantatie mislukt? Herstel behandeling zonder chirurgie

Niet chirurgische oplossing na mislukte haartransplantatie.

Een mislukte haartransplantatie kan vaak niet meer worden opgelost door een vervolg haartransplantatie. De enige optie voor velen die een mislukte haartransplantatie achter de rug hebben is de haren kort te scheren en micro haar pigmentatie te laten uitvoeren.

Haarpigmentatie, ook bekend als Micro Haar Pigmentatie (MHP), kan helpen om het resultaat van een mislukte haartransplantatie te herstellen door het creëren van een optische illusie van haarstoppels.

5 Meest voorkomende oorzaken van een mislukte haartransplantatie:

  1. Slecht of niet aangegroeid getransplanteerd haar door foutieve manipulatie door de arts of de assistenten.
  2. Te veel littekenweefsel gevormd door ondeskundigheid van de arts
  3. De grafts - haarimplantaten zijn niet goed geplaatst (te diep, te ondiep, slechte manipulatie, verkeerde instrumenten)
  4. De haardichtheid is niet overal gelijk (meestal te wijten aan de onervarenheid van de arts)
  5. Foutieve of onvoldoende nazorg door de patiënt

Het is belangrijk om te kiezen voor een ervaren haarkliniek en arts om het risico op een mislukte haartransplantatie te verminderen.

Als een haartransplantatie toch mislukt, kan haarpigmentatie een nuttige oplossing zijn om het resultaat te herstellen.

FUE littekens in het donorgebied

Haarpigmentatie, ook bekend als Micro Haar Pigmentatie (MHP), kan worden gebruikt om de ronde (meestal witte) littekens van een FUE haartransplantatie te verzachten en optisch vrijwel onzichtbaar te maken. Deze techniek is geschikt voor ronde en fijne littekens (maximaal 1-3 mm).

Herstel uitgedund donorgebied na haartransplantatie
Herstel uitgedund donorgebied na haartransplantatie

Haarpigmentatie werkt door het aanbrengen van 'haar' pigmenten in het donorgebied na een FUE haartransplantatie. Hierdoor wordt de reflectie van het terugkaatsende licht geabsorbeerd en er ontstaat een optische illusie van haarstoppels.. Dit verzacht de algemene uitdunning van het donorgebied zodat de haardichtheid in dit gebied terug herstelt wordt. Bij de meeste klanten zien wij een optische verbetering van 50-80%..

Het is belangrijk om te kiezen voor een ervaren haarpigmentatie specialist om de beste resultaten te bereiken. Een ervaren specialist weet precies hoe de behandeling moet worden uitgevoerd om de ronde, meestal witte littekens in het donorgebied van een FUE haartransplantatie optisch vrijwel onzichtbaar te maken.

In sommige gevallen, bij bredere littekens, kan een chirurgische correctie nodig zijn. Het is daarom belangrijk om een consult te boeken bij een ervaren haarpigmentatie specialist om te bepalen of haarpigmentatie geschikt is voor het verzachten van de littekens van een FUE haartransplantatie.

Onnatuurlijk ogend haartransplantatie resultaat - ultieme herstel behandeling

Haarpigmentatie kan worden gebruikt als ultieme oplossing door artsen en dermatologen na een mislukte haartransplantatie.

Onnatuurlijk ogend resultaat na haartransplantatie. Herstelt door micro haar pigmentatie.
Onnatuurlijk ogend resultaat na haartransplantatie. Herstelt door micro haar pigmentatie.

Meest voorkomende problemen na een transplantatie door een onervaren arts / team

  • Weinig of geen haargroei na een haartransplantatie.
  • Onnatuurlijk ogend resultaat en dus onmiddellijk herkenbaar als haarimplantatie.
  • Esthetisch slecht geplaatste haarlijn (te lage haarlijn, sterk assymetrische haarlijn, haarlijn keuze niet conform leeftijd).
  • Slechte algemene verdeling van de transplantaten met dichte en minder dichte gebieden.
  • Verkeerde haar richting.

Soms is de schade na een haartransplantatie nadien enkel nog op te lossen door haarpigmentatie kort kapsel stijl.

Bij het herstellen van een mislukte haartransplantatie worden alle haren afgeschoren en wordt er een natuurlijk ogende geschoren look, kort kapsel, gecreëerd, zodat de mislukte en onnatuurlijk ogende transplantaten niet meer opvallen.

Haarpigmentatie als herstel optie bij een mislukte haartransplantatie werkt door het aanbrengen van speciale pigmenten in de hoofdhuid. Hierdoor kunnen zowel de eventueel zichtbare littekens alsook de onnatuurlijk ogende haar situtatie vrijwel met 100% optisch gecamoufleerd worden.

Haartransplantatie herstel behandeling is zeer populair en wordt dan ook vrijwel dagelijks uitgevoerd in ons haarinstituut.

Het is belangrijk om te kiezen voor een extreem ervaren haarpigmentatie specialist om de beste haarpigmentatie herstel resultaten te bereiken.

Een echte haarpigmentatie specialist weet precies hoe de behandeling moet worden uitgevoerd om het resultaat van een mislukte haartransplantatie te herstellen en een natuurlijk ogende geschoren look te creëren.

Haarpigmentatie kan een effectieve oplossing zijn voor mensen die een mislukte haartransplantatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een manier om hun haarverlies te verbergen en hun zelfvertrouwen te herstellen

Onnatuurlijk ogend resultaat na haartransplantatie. Herstelt door micro haar pigmentatie.
Onnatuurlijk ogend resultaat na haartransplantatie. Herstelt door micro haar pigmentatie.

 

Meer voorbeelden herstel behandelingen

Herstel FUT haartransplantatie littekens - ervaren haarkliniek

Haarpigmentatie kan ook gebruikt om littekens van een FUT haartransplantatie te camoufleren. Door het aanbrengen van pigmenten in en rondom het FUT litteken, worden kleurverschillen in de huid weggenomen en wordt het litteken minder zichtbaar. Opgelet : het is niet mogelijk om een FUT litteken 100% onzichtbaar te maken. Niet alle littekens kunnen behandeld worden. Extreem brede (+5 mm), verhoogde littekens of diepe littekens dienen eerst chirurgisch te worden gecorrigeerd.

Het is belangrijk om te kiezen voor een ervaren haarpigmentatie specialist om de beste FUT litteken correctie resultaten te bereiken. Een ervaren specialist weet precies hoe de behandeling moet worden uitgevoerd om het linneaire litteken optisch minder zichtbaar te maken.

FUT litteken reparatie / camouflage
FUT litteken reparatie / camouflage

Haarpigmentatie kan een effectieve oplossing zijn voor mensen die lijn-achtige littekens hebben overgehouden aan een FUT haartransplantatie en op zoek zijn naar een manier om deze te camoufleren en minder zichtbaar te maken.

Consultatie afspraak maken (persoonlijk of online)

Prijsaanvraag indienen op basis van beeldenGerelateerde links en informatie

Haar pigmentatie | Algemene informatie over haartransplantatie en haarpigmentatie

Wat is haarpigmentatie | Informatie over haarpigmentatie alsook de mogelijkheden

Haarpigmentatie geschoren kort kapsel | Meest populaire behandeling bij mannen met vergevorderd haarverlies

Haartransplantatie mislukt | Informatie en voorbeelden over het oplossen van verschillende problemen die kunnen voorkomen na een haartransplantatie

Meer volume in haar | Voor mannen en vrouwen die een hogere optische haar dichtheid wensen

Kort kapsel man | Voorbeelden met voor en na foto’s van haar pigmentatie met een geschoren kort kapsel

Meer haar dichtheid | Voorbeelden van micro haar pigmentatie resultaten met verhoging van de optische haardichtheid

Micro haar pigmentatie | Meer informatie over op onze nieuwe website