Haarpigmentatie - geschoren kort kapsel oplossing bij haarverlies

Perfect geschoren kort kapsel met hoge 'haar' dichtheid door middel van haarpigmentatie

Haarpigmentatie is een behandeling die steeds populairder wordt bij mannen met vergevorderd haarverlies. Het is een ideale keuze voor mannen die op zoek zijn naar een volledige oplossing voor kaalheid en een frisse look willen met een geschoren kapsel. Haarpigmentatie met geschoren kapsel stijl is veruit de meest uitgevoerde behandeling in onze haarkliniek.

Haarpigmentatie, ook wel bekend als Micro Haar Pigmentatie (MHP), is een behandeling waarbij door middel van fijne naalden pigmenten in de huid worden aangebracht, waardoor er een haarstoppel-illusie ontstaat. Micro haarpigmentatie wordt toegepast bij een geschoren kapsel van 0,5-2.0 millimeter. De kale hoofdhuid wordt als het ware opgevuld, waardoor het lijkt alsof je bewust voor de shaven-look ofwel kort kapsel bent gegaan.

Meer kort geschoren kapsel voorbeelden

Ideale oplossing bij (vergevorderd) haarverlies - snelle oplossing - natuurlijk ogende oplossing - betaalbare oplossing - haarpigmentatie.

Deze behandeling is een makkelijkere, snellere, betaalbare oplossing tegen haarverlies dan bijvoorbeeld haarstukjes of een FUE haarimplantatie.

Bovendien biedt het een natuurlijk resultaat: de pigmenten worden volledig afgestemd op het type huid en de haarkleur, zodat het behandelde gebied onzichtbaar aansluit op het geschoren kort kapsel.

De optische dichtheid die bereikt wordt met haarpigmentatie is vrijwel identiek als de originele haardichtheid en dus veel hoger dan wat met een haartransplantatie kan bereikt worden.

Positieve ervaringen van Prohairclinic klanten geven aan dat het resultaat niet van echt te onderscheiden is.

Meer ervaringsberichten

Voordelen haarpigmentatie geschoren kort kapsel 'look'?

 1. Natuurlijk resultaat - langdurige oplossing: Haarpigmentatie met de uitvoering 'geschoren kort kapsel' biedt een natuurlijk ogende haarlijn door het gebruik van pigmenten en naalden die volledig zijn afgestemd op het type huid, de stoppel dichtheid en dikte, en de haarkleur (uitzondering van licht blond, grijs en rood haar). Je bent zonder haarzorgen voor minstens 3-5 jaar, waarna een kleine opfris behandeling nodig is.
 2. Makkelijkere oplossing - snel resultaat: Haarpigmentatie is een makkelijkere oplossing tegen haarverlies dan bijvoorbeeld haarstukjes of een haartransplantatie. Haar pigmentatie als geschoren kapsel heeft slechts 3 behandelingen nodig en deze worden typisch binnen 1 maand uitgevoerd.
 3. Verbeterd zelfvertrouwen: Haarpigmentatie kan het zelfvertrouwen van mannen die last hebben van haarverlies aanzienlijk verbeteren door het bieden van een volledige oplossing voor kaalheid.
 4. Frisse look - geen nazorg: Haarpigmentatie biedt mannen met vergevorderd haarverlies een frisse look met een geschoren kort kapsel. Er is geen nazorg of onderhoud nodig op korte of middellange termijn.
 5. Positieve ervaringen : Mannen die haarpigmentatie hebben ondergaan zijn vol lof over de resultaten en delen hun positieve ervaringen.
Voor haarpigmentatie en 6 jaar later (1 opfrisbeurt)
Voor haarpigmentatie en 6 jaar later (1 opfrisbeurt)

Belgische haarpigmentatie specialiste top in Europa?

Sabine Dillen is een haarpigmentatie specialiste uit België (Heist op den Berg) met meer dan 20 jaar ervaring als zelfstandige assistente voor haartransplantatie artsen, zoals dr. Bisanga, dr De Reys, dr Ilter. Sinds 2010 biedt ze haarpigmentatie behandelingen aan en is ze wereldberoemd en onder artsen en dermatologen omschreven als één van de meest getalenteerde haar pigmentatie specialisten ter wereld.

Sabine spreekt vloeiend 4 talen en behandelt haarpigmentatie klanten uit voornamelijk België, Nederland, Finland, Zweden, Polen, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Haar expertise en talent in het vakgebied van haarpigmentatie en haartransplantatie hebben haar een sterke reputatie opgeleverd bij zowel klanten als collega’s in de branche. Zij is ook erkend lid van het Europese 'FUE Europe' platform voor haartransplantatie.

Sabine Dillen. Master haarpigmentatie specialiste.
Sabine Dillen. Master haarpigmentatie specialiste.

Belangrijke verschillen klassieke tatoeage en micro haarpigmentatie

Hoewel haarpigmentatie en een klassieke tatoeage beide vormen van pigmentatie in de huid zijn, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

Hier zijn de top 5 verschillen tussen een haarpigmentatie en een klassieke tatoeage:

 1. Doel: Haarpigmentatie is bedoeld om het uiterlijk van haarstoppels te simuleren en wordt gebruikt als een oplossing voor haarverlies, terwijl een klassieke tatoeage meestal wordt gebruikt voor decoratieve of symbolische doeleinden.
 2. Techniek: Haarpigmentatie vereist een specifieke techniek die verschilt van die van een klassieke tatoeage. De naald, het type inkt en de diepte van de pigmentafzetting zijn allemaal anders.
 3. Naaldgrootte: De naald die wordt gebruikt voor haarpigmentatie is kleiner en nauwkeuriger dan die van een klassieke tatoeage, waardoor het mogelijk is om het uiterlijk en de textuur van kleine haarzakjes te benaderen.
 4. Inkt: Haarpigmentatie maakt gebruik van speciale inkt die is afgestemd op de huidskleur en haarkleur van de patiënt, terwijl klassieke tatoeages vaak gebruik maken van niet-biologische inkt die schadelijk of irriterend kan zijn voor de huid.
 5. Diepte: Haarpigmentatie wordt minder diep in de huid aangebracht dan een klassieke tatoeage, waardoor het pigment zijn vorm en vorm behoudt zonder zich te verspreiden.

Haarpigmentatie geschoren look kapsel kan worden aangepast aan uw voorkeuren en wensen zolang deze esthetisch verantwoord zijn. U kunt kiezen uit verschillende soorten haarlijnen, zoals zacht, natuurlijk, gedefinieerd of teruggetrokken.

De voordelen van micro haarpigmentatie geschoren kapsel :

 • Haarpigmentatie is een niet-chirurgische en minimaal invasieve procedure die geen herstel vereist.
 • Haarpigmentatie is relatief pijnloos, vergelijkbaar met een ‘klassieke tattoo’.
 • Haarpigmentatie resultaat is langdurig. Een kleine opfrisbeurt is pas nodig na 3-5 jaren.
 • Haarpigmentatie is gemakkelijk te onderhouden, omdat er geen speciale producten of styling nodig zijn.
 • Haarpigmentatie is betaalbaar, omdat het minder kost dan andere opties voor haarherstel.
 • Haarpigmentatie ziet er realistisch en natuurlijk uit, omdat het naadloos aansluit bij uw huidskleur en bestaand haar.
 • Haarpigmentatie is veelzijdig en aanpasbaar, omdat het elk deel van de hoofdhuid kan bedekken, inclusief littekens.
 • Haarpigmentatie is stijlvol en trendy, omdat het je een moderne en jonge look geeft.
State of the art verlichting - nieuwste generatie naalden en pigmenten uit USA
State of the art verlichting - nieuwste generatie naalden en pigmenten uit USA

Aantal behandelingen - duurtijd van een haarpigmentatie behandeling - nazorg

Er zijn meestal 3 (soms 4) behandelingen nodig om het eindresultaat te bereiken. Alhoewel je na de eerste behandeling al een kleine verbetering kan opmerken is het pas na 2 behandelingen dat het effect duidelijk zichtbaar wordt. De sessies worden ongeveer met een interval van 1-2 weken ingepland.

Elke behandeling zal ongeveer 2 tot 4 uur duren, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Na elke behandeling vragen we om gedurende 5 dagen een vocht inbrengende creme aan te brengen (inbegrepen). Verder is het niet toegestaan om tijdens de eerste 5 dagen na elke behandeling excessief te zweten (bijvoorbeeld sport of sauna). Verder zijn er geen nazorgen nodig, noch zijn er andere nevenwerkingen te verwachten.

Haarpigmentatie geschoren kort kapsel is een veilige en effectieve manier om je uiterlijk te verjongen bij haarverlies.

Als u geïnteresseerd bent in deze behandeling, dient u een gekwalificeerde haarpigmentatie beoefenaar te raadplegen die uw geschiktheid en verwachtingen kan beoordelen en u een persoonlijk plan kan geven.

Consultatie afspraak maken (persoonlijk of online)

Prijsaanvraag indienen op basis van beeldenGerelateerde links en informatie

Haar pigmentatie | Algemene informatie over haartransplantatie en haarpigmentatie

Wat is haarpigmentatie | Informatie over haarpigmentatie alsook de mogelijkheden

Haarpigmentatie geschoren kort kapsel | Meest populaire behandeling bij mannen met vergevorderd haarverlies

Haartransplantatie mislukt | Informatie en voorbeelden over het oplossen van verschillende problemen die kunnen voorkomen na een haartransplantatie

Meer volume in haar | Voor mannen en vrouwen die een hogere optische haar dichtheid wensen

Kort kapsel man | Voorbeelden met voor en na foto’s van haar pigmentatie met een geschoren kort kapsel

Meer haar dichtheid | Voorbeelden van micro haar pigmentatie resultaten met verhoging van de optische haardichtheid

Micro haar pigmentatie | Meer informatie over op onze nieuwe website