Haarpigmentatie review | beslis op basis van onbevooroordeelde beoordelingen

10

Twijfelen is eigenlijk niet nodig, het resultaat is het waard

Mijn eerste consultatie bij Prohairclinic was in 2019.
Ik heb toen een ruime en duidelijke uitleg gekregen van wat ik mocht verwachten. Toch heb ik uiteindelijk nog een volledig jaar getwijfeld om de stap te wagen.

Die twijfel was eigenlijk nergens voor nodig, want uiteindelijk heb ik mijn eerste sessie MHP eind 2020 ingepland, gevolgd door nog twee sessies, zodat de kleur perfect overeenkwam met mijn kortgeschoren haarkleur.

Sabine is een expert in haar vak in mijn ogen. Vriendelijk, to the point, eerlijk en ze doet het ook gewoon echt goed.
Mensen om me heen hebben de voorbije jaren nooit de MHP kunnen onderscheiden van mijn echte haarstoppels. Zelfs niet toen ik het ook gewoon zei.

Na 3 jaar heb ik een touch-up gedaan. Die was op zich niet echt nodig, het resultaat was nog steeds mooi, maar toch zag het er opnieuw nog zoveel beter uit nadien.

Voor de mensen die nog twijfelen: ik denk eigenlijk dat dit gewoon niet nodig is (ondanks ik het volledig begrijp, been there). Maar het resultaat is het zeker waard om de knoop gewoon door te hakken.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Top!

Zeer goed ontvangen, snelle en vriendelijke service. Heel tevreden met het resultaat!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

zeer professionele behandeling en prima eindresultaat

Ik koos voor haarpigmentatie omdat ik een kale plek op mijn hoofd had. Door een optische haardichting is deze plek niet meer zichtbaar. Heel mooi resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

subliem

Na bijna 7 jaar en enkele touch up's , ben ik nog steeds 100% tevreden over het resultaat . Het geeft je vertrouwen en uiterlijk een enorme boost . Aan te bevelen voor jong en oud !

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Had ik al 10 jaar geleden moeten laten doen .

Bij het eerste gesprek direct zeer goed ontvangen geweest. Ze vertelden me wat kon en niet kon . Om er zeker van te zijn dat ik nadien niet teleurgesteld zou zijn .

En dat ben ik zeker niet .
Wanneer mijn vrienden en collega's het voor de eerste keer zagen kreeg ik alleen maar te horen dat het er goed uitzag.

Mijn grootste spijt is dat ik het niet veel vroeger heb laten doen !

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Geweldige service en prachtige resultaten!!!

Sabine neemt haar tijd om het proces tot in de puntjes uit te leggen. Daarbij neemt ze alle twijfel weg. Het resultaat is perfect, en zelfs beter dan ik ooit had durven dromen. Het resultaat oogt supernatuurlijk. De overgang van stoppels naar pigmentatie is gewoonweg niet te zien. Ik had dit veel veel eerder moeten laten doen. Bedankt Sabine!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Zeer blij met het resultaat

Na mijn haartransplantatie van enkele jaren geleden heb ik toch besloten op mijn haar helemaal af te scheren. Hierdoor waren de littekens op de achterkant van mijn hoofd zichtbaar. Ook de onnatuurlijke haargroei op de voorkant van mijn hoofd was duidelijk zichtbaar, zeker als ik me een dag niet had geschoren. Na lang twijfelen heb ik toch de stap gezet om te kiezen voor haarpigmentatie. Hier heb ik achteraf bekeken nog veel te lang over nagedacht. Het resultaat dat Sabine en Isabelle hebben afgeleverd, lag boven mijn verwachtingen. Het ziet er enorm natuurlijk uit en mijn omgeving reageert positief. Het heeft me een bepaalde rust gegeven. Zeer blij dat deze mogelijkheid bestond… BEDANKT Sabine en Isabelle…

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Super resultaat!

Ik heb langs geweest bij ProHairClinic voor een haarpigmentatie behandeling en ik ben ongelooflijk blij met het eindresultaat.

Het intake gesprek, waarbij de mogelijkheden en verwachtingen kunnen besproken worden, was al heel geruststellend en de sessies die volgden waren ook zeer goed. Sabine was ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam en zeer geduldig! Ze nam haar tijd tijdens elke sessie voor de behandeling zelf, maar ook voor de vragen en input die ik had. Zo kon ik ook telkens bijsturen waar ik het zelf wou. Het eindresultaat is meer dan uitstekend.

Voor de mensen die nog twijfelen en door haaruitval met hun zelfvertrouwen worstelen: gewoon doen!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Professioneel en knap resultaat!

Ik ben heel tevreden van de keuze om deze stap te zetten. Had ik het eerder geweten, had ik het al veel vroeger gedaan!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


8

Klantvriendelijke en professionele behandeling met een mooi resultaat

Klantvriendelijke en professionele behandeling met een mooi resultaat

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

deskundig, vakwerk en een fijne sfeer

Voor haarverdichting een micropigmentatiebehandeling gehad. Het resultaat is uitstekend. Mijn hoofdhuid is nauwelijks meer zichtbaar en de preciesiepigmentatie ziet er volledig natuurlijk uit.

De uitleg in de kliniek was volledig en helder.

De behandeling werd gedaan in alle rust en in een prettige atmosfeer.

5 sterren, dik verdiend.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Subliem

Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan ProHairClinic en mijn ervaring was ronduit fantastisch. Sabine was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. De service was snel en efficiënt, zonder enige concessie aan kwaliteit.

Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele scalp micropigmentatie.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Vriendelijk en professioneel

Aangenaam en geruststellend intake gesprek waarbij de mogelijkheden en verwachtingen kunnen besproken worden. De behandelingen zelf waren iets pijnlijker dan gedacht maar dat hangt van persoon tot persoon af. De tijd vliegt wel voorbij en het wordt u zo aangenaam mogelijk gemaakt tijdens de behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Een aanrader!

Ik heb lang getwijfeld over MHP maar achteraf bekeken was dat voor niets nodig en had ik dit eigenlijk al veel vroeger moeten laten doen.
Ik maakte mij vooral zorgen over het feit dat de haarlijn en daarmee het resultaat er onnatuurlijk zou uitzien maar Sabine heeft mij daarin wel kunnen geruststellen. Nu maanden later heeft eigenlijk nog niemand dit opgemerkt en kan ik Sabine alleen maar bedanken voor het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Aanrader!

De drie sessies verliepen op een aangename en professionele manier. Sabine en Isabelle nemen hun tijd en zijn beschikbaar om alle mogelijke vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is meer dan uitstekend aangezien er geen verschil te zien is tussen het 'echte' haar en de zones die gepigmenteerd zijn.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Zeer tevreden!

Vlotte omgang, professioneel in hun werk.
Van het eind resultaat ben ik zeer tevreden.
Kortom een absolute aanrader.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Had ik het vooraf geweten, ik had al jaren geleden laten voor mhp gekozen.

Al van bij mijn eerste informatie-aanvraag waren Sabine en Bart zeer behulpzaam. Ik had best wel veel vragen en deze werden zowel per mail als via videocall uitgebreid beantwoord.

Het pigmenteren zelf verliep telkens vlot en nadien kreeg ik een uitgebreide uitleg over de nazorg. Bij de 2e sessie had ik de mogelijkheid om de haarlijn nog aan te passen, wat ik ook deed. Het verschil na de 2e sessie was reeds enorm door de hogere dichtheid was er meteen een volle look. De 3e sessie zorgde voor een nog vollere look en een zeer mooi eindresultaat.

Voor de mensen die nog twijfelen en door haaruitval met hun zelfvertrouwen worstelen, 1 gouden raad: gewoon doen!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Toegankelijk en proffessioneel

Zeer sympathieke vlotte dame dewelke zeer begaan is met het probleem van haar klant/patiënt.
Professioneel advies en resultaat.

2min punten
- communicatie in het Engels terwijl alles in het Nederlands is.
- Misschien vooraf echt een plan van aanpak met omschrijving van de nabehandeling en wat wel of niet te doen. Dit kwam wel maar mondeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Spijt dat ik het niet eerder heb laten doen!

Sabine is zeer vriendelijk, professioneel en heeft fantastisch werk geleverd!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Tevreden

Vriendelijke ontvangst. Met dank aan Sabine en Isabel.
Groetjes

Zou u ons aanbevelen?
Ja

Afspraak maken