Haarpigmentatie review | beslis op basis van onbevooroordeelde beoordelingen

10

Spijt dat ik het niet eerder heb laten doen!

Sabine is zeer vriendelijk, professioneel en heeft fantastisch werk geleverd!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Tevreden

Vriendelijke ontvangst. Met dank aan Sabine en Isabel.
Groetjes

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

100% tevreden

Vriendelijk, geduldig, heel professioneel met fantastisch resultaat , heel blij dat ik het heb laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Prachtig resultaat !!

Mijn eindresultaat is gewoonweg prachtig ! Had ik dit eerder geweten ik had de Haarpigmentatie behandelingen al veel eerder gedaan. Onlangs naar een feest moeten en met veel angstzweet voor de opmerkingen zegde mensen van een mooie haarlijn tot van uwe haren zijn zo mooi geschoren !

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Absoluut een aanrader

Je krijgt een duidelijke uitleg wat te verwachten van de shaven look, de sessies zelf verlopen aangenaam en professioneel. Je kan altijd bij Sabine terecht voor advies en opvolging en het resultaat is uitstekend.
Mijn enige spijt is dat ik dit niet jaren eerder al heb gedaan.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Seeing = believing

Super ervaring, zowel de initiële ontvangst, als het proces in verschillende stappen. Deskundige uitleg, geduld voor vragen (en antwoorden) en mooi teamwerk tussen Isabelle en Sabine. In 3 sessies zie je hoe het resultaat letterlijk en figuurlijk vormkrijgt. In mijn geval erg subtiel (hoe ik het wou) en volledig naar wens. Dikke aanrader, op en top professionals waarbij het fijn vertoeven is tijdens het plaatsen, mooie bonus :)

Zou u ons aanbevelen?
Ja


8

Mooi resultaat

Om opnieuw een haarlijn te zien is dit een geweldige oplossing. Zeer tevreden over en goede service !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Gewoonweg een aanrader

Je krijgt van Sabine een goede uitleg over het hoe/wat/waarom van de behandeling. Ik raad ze zeker aan andere mannen aan die last hebben van een kaal hoofd. Zij maakt je enkele jaren jonger.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Gewoon doen!

Ondanks dat het niet goedkoop en niet pijnloos is zou ik het zeker en vast opnieuw doen en iedereen kunnen aanraden. Het resultaat is perfect naturelle!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Best decision in my life!!!

During the consultation everything about the procedure was explained clearly, my questions were answered and they drew a hairline to give me an example of how they do it. Miss Dillen welcomed me in a very professional and friendly way. During the sessions she was very kind and made sure to check up on me, offering me something to drink,… she does everything to make your sessions go as smoothly and comfortable as possible. When I came back for my second session she adjusted the hairline a little bit to fulfil my wishes and added more pigments for a fuller look. The results after my second session were already AMAZING and then she added some darker pigments on the third session as the final details to make it PERFECT! This was the best decision in my life since I now don’t have to worry about a receding hairline or my hair thinning. For everyone who is in doubt; just go for it, book a consultation and you will see what she can do for you! You won’t regret it!!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Goede uitleg

Voldoende info

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

AANRADER!!

De behandeling verloopt precies zoals Sabine me verteld heeft. Heel fijne en professionele mensen. Ik heb lang getwijfeld over MHP, ik was vooral ongerust over het resultaat en de commentaar. Het resultaat is zo goed en zo natuurlijk dat het niet zichtbaar is, het ziet er zo echt uit dat het niemand opvalt.

Ik ben echt heel tevreden en heb alleen spijt dat ik dit geen jaren eerder heb laten doen!
Dikke merci Sabine en Isabelle!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Super en zeer relax

Een vriendelijke ontvangst en zeer goede en professionele uitleg over micropigmentatie, sabine is in haar werk top. Dank u wel om mij weer zelfvertrouwen te geven

Zou u ons aanbevelen?
Ja


6

Merci !

De ontvangst was onberispelijk.
De prijs was helaas hoog.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Professioneel en sympathiek

Mijn ervaring met Sabine, en ProHairClinic in het algemeen, was heel positief. Ze begrijpen heel goed dat de stap naar een behandeling/oplossing voor haarverlies heel groot is voor de meeste mannen. Ze zijn steeds beschikbaar om te antwoorden op alle mogelijke vragen, of om nieuwe klanten in contact te brengen met mensen die de behandeling in het verleden hebben uitgevoerd (en daar graag over willen "getuigen"). Na lang twijfelen ben ik er uiteindelijk voor gegaan. Ik ben zéér tevreden met het resultaat van de behandeling, dat zelfs beter is dan gehoopt. Bedankt Sabine!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Uitstekend

Mijn ervaring met smp bij sabine was gewoon top , resultaat volledig natuurlijk

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Top!

Op het consult werd mij goed uitgelegd wat er kon gebeuren en hoe men te werk zou gaan. Op al mijn vragen werd geantwoord zodat ik een goed beeld zou krijgen van het resultaat. De behandeling verloopt erg professioneel met de grootste zorg voor hygiëne, comfort en het beoogde resultaat. Na 3 sessies ben ik zeer tevreden en blij dat ik deze beslissing genomen heb! Vanuit mijn omgeving krijg ik enkel complimenten over mijn nieuwe look en ik voel me er erg goed bij. Voor mijn part een aanrader dus.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Topresultaat microhaarpigmentatie !

Voor diegenen die nog twijfelen over MHP, gewoon doen. Ik heb spijt dat ik het niet eerder had laten doen. Echt een super resultaat. Goede uitleg & begeleiding van begin tot einde ! Nogmaals bedankt sabine !

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Boven alle verwachtingen

Voor ik dit liet doen was er steeds wat de twijfel 'gaat dit er wel natuurlijk uitzien?', 'gaat dit niet enorm opvallen?' Want als deze behandeling mis loopt, dan is er geen weg terug. Ik had dus aanvankelijk wel wat schrik....

Maar ondertussen ben ik enorm blij dat ik deze MHP behandeling heb laten doen. Perfect uitgevoerd door professionals die hun werkwijze aanpassen aan de situatie. Mijn haar is wat dunner dus zag het er ook wat lichter uit dan bij anderen. Sabine heeft daar perfect op ingespeeld en na 3 behandelingen is het resultaat simpelweg verbluffend.

De commentaren die ik krijg van anderen bewijzen dat. Er zijn zelfs al verschillende mensen geweest die van niks weten en plots over mijn hoofd willen wrijven, iets wat ik vroeger toen er nog echt haar stond ook wel eens tegenkwam.

Sterke aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Zeer mooi resultaat uitgevoerd door uiterst professionele vakmensen.

Zeer tevreden over het behaalde resultaat, zoals vele dingen waar je achteraf tevreden van bent kan je alleen maar zeggen dat je het beter eerder had laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja

Afspraak makenGerelateerde links en informatie

Haar pigmentatie | Algemene informatie over haartransplantatie en haarpigmentatie

Wat is haarpigmentatie | Informatie over haarpigmentatie alsook de mogelijkheden

Haarpigmentatie geschoren kort kapsel | Meest populaire behandeling bij mannen met vergevorderd haarverlies

Haartransplantatie mislukt | Informatie en voorbeelden over het oplossen van verschillende problemen die kunnen voorkomen na een haartransplantatie

Meer volume in haar | Voor mannen en vrouwen die een hogere optische haar dichtheid wensen

Kort kapsel man | Voorbeelden met voor en na foto’s van haar pigmentatie met een geschoren kort kapsel

Meer haar dichtheid | Voorbeelden van micro haar pigmentatie resultaten met verhoging van de optische haardichtheid