Blog

Betaal nu bij Prohairclinic met bitcoins!

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan, maar de bitcoin is een van de populairste cryptocoins van het moment. Het is een nieuw betaalmiddel en volledig revolutionair. Wij zijn de eerste gespecialiseerde haarkliniek waar betalingen met bitcoins nu ook mogelijk zijn. Betaal daarom bij Prohairclinic al uw haarproducten of behandelingen, zoals microhaarpigmentaties en haartransplantaties, met bitcoins!

Bitcoin aanvaarden wij als betaalmiddel

Prohairclinic is wellicht het eerste  haartransplantatie en haar pigmentatie instituut ter wereld dat vanaf nu ook betalen aanvaardt met Bitcoin.

Haartransplantatie videos : Nieuw!

Als u ervan uitgaat dat ervaring de sleutel is tot succes dan zit U goed bij ons.

Wanneer haarverlies een negatieve rol speelt in je leven

Haar pigmentatie specialiste ontvangt internationale erkenning van Scalpguru Scalpguru is een wereldwijde organisatie die onder andere instaat voor het promoten van hoge kwaliteit micro haar pigmentatie en tricopigmentatie. Meer over aanbeveling door scalpguru

Video voorbeeld tricopigmentatie behandeling door Sabine Dillen

Sabine dillen, onze haar pigmentatie specialiste aan het werk. In deze video een voorbeeld van hoe deze behandeling wordt uitgevoerd.

Nieuwe voorbeelden tricopigmentatie resultaten

Voor en na beelden van Tricopigmentatie - micro haar pigmentatie behandelingen. Deze voorbeelden werden via slider software over elkaar geprojecteerd zodat je makkelijk de resultaten kan vergelijken.

Welkom op de vernieuwde prohairclinic website

Na maanden van intensieve voorbereiding stellen wij met veel trots onze vernieuwde website voor