Veelgestelde vragen micro haar pigmentatie

Is de kleur individueel aan te passen?

Jazeker, echter dit is net het cruciale onderdeel van een geslaagde MHP. Onze MHP specialisten hebben een achtergrond van professionele make up ofwel visagist. Dit geeft een extra voordeel omdat zij dagelijks bezig zijn met het aanpassen van kleuren.

De pigmentatie kleur moet altijd donkerder zijn dat de huidskleur.

Meer Tricopigmentatie resultaten

Micro haar pigmentatie is niet permanent, hoe lang zal het effect aanhouden?

Dit hangt van vele factoren af. Zo zal een donkere pigmentatie langer houden dan een lichtere pigmentatie kleur. Blootstellen aan de zon of zonnebank zal het pigment ook sneller doen vervagen.

De pigmenten worden ook verwijderd door het lichaamseigen immuunsysteem. Het kan 2-5 jaar duren alvorens de pigmenten volledig zijn verdwenen (zonder touch up)

Biologische pigmenten vangen aan te verzwakken na 7-12 maanden, waarna een opfrisbeurt nodig is.  1 keer per jaar zal er een nabehandeling (touch up) plaatsvinden. Voor behandeling tussen bestaande haren kan het effect 2-3 jaar aanhouden vooralleer een touch up nodig is.

Moet ik mijn haren afscheren om tussen bestaande haren te pigmenteren? Kan het tussen bestaande haar implantaten?

Neen, in de regel kan er tussen bestaande haren gewerkt worden.

Omdat het pigment op +- 0.5 mm diepte wordt geplaatst is er ook geen effect op de dieper gelegen haarwortels of haar implantaten.