Stoppeltattoo

Krijg de uitstraling van een volle haarbos met een stoppeltattoo. Met behulp van niet-permanente inkt maken we natuurlijke haarstoppels op de hoofdhuid, zodat we een optische haarverdikking creëren. Zijn uw haren uitgevallen? Met Micro Haar Pigmentatie kunt u ook shaven look haarstijl creëren.

 RESERVEER online consultatie

Meer Tricopigmentatie resultaten

Wat is een stoppeltattoo?

Met zeer kleine en dunne naaldjes worden er natuurlijk ogende haarstoppels op de hoofdhuid geplaatst, welke niet van echt zijn te onderscheiden. De haarstoppels plaatsen we altijd met niet-permanente inkt, omdat haarstijlen in de loop der jaren veranderen. Daarnaast verkleurt niet-permante inkt na verloop van tijd niet naar blauw. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om na één à twee jaar een opfrisbehandeling te ondergaan of te kiezen voor langdurige pigmenten die pas na 5-6 jaar dienen opgefrist te worden.

Voor-en-na-foto’s

 

 

Bekijk alle voor-en-na-foto’s van de stoppeltattoos

Tarieven

Tarieven Micro haar pigmentatie - Tricopigmentatie


RESERVEER online consultatie info@prohairclinic.comWat is het verschil tussen een stoppeltattoo en een tatoeage?

Bij de naam stoppeltattoo denkt u ongetwijfeld aan permanente tatoeages die veelal worden gezet als lichaamsversiering. Hoewel het woord tattoo wel in de naam zit, zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Kleine, dunne naalden

Bij een stoppeltattoo maken we gebruik van kleine en dunne naalden, zodat we de haarstoppels zo klein mogelijk kunnen maken voor een natuurlijk effect. De getatoeëerde haarstoppels zijn op normale afstand dan ook niet te onderscheiden van echte haarstoppels.

Verschillende technieken

Bij een tatoeage en een stoppeltattoo wordt er gebruik van verschillende technieken. Bij een stoppeltattoo tatoeëren we een voor een kleine stoppels, terwijl er bij een tatoeage wordt gewerkt met vloeiende lijnen.

Veelgestelde vragen

Kan een stoppeltattoo uitgevoerd worden bij iedere haarkleur?

Ja, een stoppeltatoeage kan uitgevoerd worden bij iedere haarkleur en huidskleur. Het is echter wel belangrijk dat het pigment donkerder is dan de huidskleur.

Zit er een bepaalde leeftijdsgrens aan Haar Pigmentatie?

Officieel zit er geen leeftijdsgrens aan het zetten van een stoppeltattoo. Echter, raden we aan om de behandeling niet uit te laten voeren onder de 18 jaar. Indien u toch overweegt om Haar Pigmentatie voor uw 18e uit te laten voeren, dient u toestemming te hebben van uw ouders of voogd.

Hoe lang duurt het zetten van een stoppeltattoo?

De tijdsduur hangt af van de grootte van het te tatoeëren gebied. Gemiddeld duurt een behandeling rond de vijf uur. Voor een optimaal resultaat voeren we de behandeling uit in drie dagen, waarbij de eerste twee behandelingen achter elkaar plaatsvinden. De derde behandeling wordt een week later uitgevoerd.

Lees alle veelgestelde vragen over de stoppeltattoo

Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek

Wilt u meer informatie over een stoppeltattoo? Maak een afspraak voor een gratis consult via onze online module of neem contact op door te mailen naar info@prohairclinic.com. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. In Nederland kunt u bellen naar 085 886 6231 en in België kunt u bellen naar 03 899 1916.