Waarom FUE?

FUE haartransplantatie: de methode

Dankzij ontwikkelingen in de cosmetische microchirurgie is het sinds enige jaren mogelijk om haarwortels te transplanteren met een gegarandeerd natuurlijk resultaat en dit zonder risico op complicaties.

Wist je dat ... Prohairclinic de FUE techniek  anno 2004 in Europa geïntroduceerd heeft ! Logisch dat wij de meest ervaren FUE haartransplantatie aanbieder zijn

Deze haartransplantatie techniek noemt FUE ('Follicular Unit Extraction') en werd ontwikkeld om patiënten niet langer bloot te stellen aan risico's, zoals grote littekens en pijn (vaak geassocieerd met FUT/strip haarimplantatie techniek).

zonder gebruik van scalpel of hechtingen .

FUE haartransplantatie is uitermate geschikt voor het behandelen van zowel beginnend als vergevorderd haarverlies.

Lees meer over de voordelen van de FUE behandeling.

FUE techniek internationaal erkend

De FUE methode is erkend door de grootste internationale organisaties als opvolger van de klassieke strip/FUT haartransplantatie techniek. Het team dat de behandelingen uitvoert bij Prohairclinic biedt enkel de FUE methode aan uit respect voor de patiënten. Onze teamleden geven ook lezingen over hun bevindingen tijdens internationale haartransplantatie congressen. Het team van Prohairclinic voert de FUE methode reeds uit sinds 2004, en dit dagelijks. Hierdoor heeft ons team wellicht ongeëvenaarde ervaring op gebied van microchirurgische haartransplantatie en de FUE techniek.

FUE Europe

Prohairclinic is ook lid van het eerste Europese FUE organisatie FUE EUROPE voor het verder ontwikkelen van deze techniek.

Aanbevolen Shampoo - Lotions - camouflage