FUE haartransplantatie

Creëer een natuurlijke ogende haarbos met een FUE haartransplantatie. Dankzij deze methode houdt u aan de haartransplantatie geen zichtbare littekens over bij ongeschoren haarstijl. Er wordt gewerkt met plaatselijke verdoving, waardoor de behandeling zo goed als pijnloos is.

Wat is FUE haartransplantatie?

Een FUE haartransplantatie is een haartransplantatie waarbij de haarzakjes met een dunne, holle naald uit het (achter)hoofd verwijderd. De getransplanteerde haarzakjes – ook wel grafts genoemd – worden verplaatst op het kalende gebied. Doordat de haren niet worden bewerkt voordat deze worden geïmplanteerd, blijft de structuur van de haren hetzelfde. Hierdoor kan er een natuurlijk resultaat gecreëerd worden, waarbij onder andere de structuur, dikte van het haar en de groeirichting hetzelfde blijven.

Voor-en-na-foto’s haartransplantatie

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, hebben wij een aantal voor-en-na-foto’s van FUE haartransplantaties voor u uitgelicht.

De voor en na foto's maken deel uit van een educatief proces dat bedoeld is om potentiële haarverliespatiënten te informeren over moderne en wetenschappelijke oplossingen.
(Gegarandeerd door de universele verklaring van de mensenrechten, artikel 26, paragraaf 1? alsook artikel 10 'vrijheid van meningsuiting' - Europees verdrag voor de rechten van de mens)

Bekijk alle voor-en-na-foto’s van FUE haartransplantaties

Wanneer komt u in aanmerking voor FUE haartransplantatie?

Om in aanmerking te komen voor FUE haartransplantatie dient er voldoende donorgebied te zijn. Zo moeten er voldoende haarzakjes aanwezig zijn op het achterhoofd of aan de zijkant van het hoofd naast de oren. Er wordt bewust voor deze gebieden gekozen, omdat de haren hier minder gevoelig zijn voor erfelijke haaruitval.

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor FUE haartransplantatie? Wij hebben een gratis online consultatie waarbij we u geheel vrijblijvend kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Gratis online FUE haartransplantatie consultatie

MHP: alternatief voor haartransplantatie

Indien u niet in aanmerking komt voor FUE haartransplantatie biedt MHP wellicht uitkomst. Bij Micro Haar Pigmentatie creëren wij door middel van een stoppeltattoo een volle bos haar of shaven look. Hierbij wordt in tegenstelling tot de klassieke tatoeage geen gebruikgemaakt van permanent pigment.

Lees meer over Micro Haar Pigmentatie

Hoe gaat FUE haartransplantatie in zijn werk?

Een haartransplantatie is een stap die u niet zomaar neemt. Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent, leggen wij de procedure van een FUE haartransplantatie aan u uit in vier stappen.

Stap 1: gratis (online) consult

Voorafgaand aan de haartransplantatie vindt er een consult plaats waarbij wij onderzoeken of u in aanmerking komt voor een FUE haartransplantatie. Indien u in aanmerking komt voor een haartransplantatie, bespreken wij tijdens het een-op-eengesprek hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast kunnen wij eventuele vragen beantwoorden.

Voor een gratis online consultatie kunt u klikken op onderstaande button. Lees voordat u het formulier invult altijd de instructies voor het nemen van de foto’s, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Gratis online FUE haartransplantatie consultatie

Stap 2: verwijderen haarzakjes

Voordat wij starten met het transplanteren van de haarzakjes, wordt het donorgebied aan de achterkant en zijkant van het hoofd plaatselijk verdoofd. Na de verdoving worden de grafts die bestaan uit een tot vier haren met een holle naald een voor een uit het donorgebied verwijderd. Vervolgens worden de grafts in een vloeistof gelegd om ervoor te zorgen dat de haren goed blijven en geïmplanteerd kunnen worden.

Stap 3: het implanteren van de grafts

Om de haren te kunnen implanteren in het ontvangstgebied wordt er met behulp van een speciaal instrument een opening gemaakt waar de grafts geïmplanteerd worden. Binnen enkele dagen groeien de haarzakjes vast in de hoofdhuid. Echter vallen de getransplanteerde haren na twee weken uit, wat een natuurlijk proces is. Na ongeveer drie tot vier maanden na de haartransplantatie beginnen de geïmplanteerde haren te groeien. Om u een duidelijk beeld te geven van het groeiproces hebben wij onderstaande grafiek gemaakt:

timeline hair transplantation

Wilt u liever een voorbeeld in de vorm van foto’s? Bekijk dan het verloop van FUE haartransplantaties. Voor meer informatie over de hergroeiperiode van de implantaten, verwijzen wij u door naar de pagina hergroei periode na haartransplantatie.

Veelgestelde vragen haartransplantatie

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over FUE haartransplantatie. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op door te bellen naar 085 888 6231 (Nederland) of 038 991 916 (België). Ook kunt u uw vraag mailen naar info@prohairclinic.com.

Ik kom niet in aanmerking voor een FUE haartransplantatie. Zijn er andere mogelijkheden?

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een FUE haartransplantatie, is Micro Haar Pigmentatie wellicht een optie. Bij Micro Haar Pigmentatie worden door middel van niet-permanente inkt stoppels getatoeëerd op uw hoofd om dunner wordend haar dikker te laten lijken. Ook kan MHP ingezet worden om een shaven look te creëren.

Lees meer over Micro Haar Pigmentatie

Wat is een graft?

Een graft is een haarzakje waar een tot vier haren inzitten. De grafts worden een voor een uit de hoofdhuid verwijderd met behulp van een holle naald. Vervolgens worden de grafts getransplanteerd naar de plek op uw hoofd waar geen of weinig haar aanwezig is.

Hoeveel haren worden er bij een haartransplantatie getransplanteerd?

Het aantal haren dat getransplanteerd moet worden, hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. Daarnaast wordt het aantal grafts bepaald door uw haarstructuur, uw haarkleur en uw natuurlijke haardichtheid. Wanneer u bijvoorbeeld dik haar heeft, dat donker is van kleur en een steile structuur heeft, heeft u meer haren nodig dan wanneer het haar dun is, donkerblond van kleur en krult. Onze haarspecialisten kunnen u adviseren tijdens het consultatiegesprek.

Hoelang blijf ik het effect zien van een haartransplantatie?

Het effect van een haartransplantatie is levenslang zichtbaar.

Krijg ik garantie op de haartransplantatie?

Ja, wij geven een levenslange garantie op de haartransplantaten.

Sinds wanneer worden haartransplantaties uitgevoerd?

In 1959 is in de Verenigde Staten het eerste document over haaroverplanting gepubliceerd. Hierbij werd er echter gebruikgemaakt van kleine stukjes ‘huid enten’ die in de vorm van een stempel werden geplaatst op de hoofdhuid. Lees hier meer over de geschiedenis van haartransplantaties.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wilt u meer informatie over een FUE haartransplantatie? Maak een afspraak voor een intakegesprek via onze online module of neem contact op door te mailen naar info@prohairclinic.com. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag ook telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. In Nederland kunt u bellen naar 085 888 6231 en in België kunt u bellen naar 038 991 916.