Terug een volle bos 'haar'????

20 September, 2022 09:56

Weer een volle bos haar? Kies net als Jamie Foxx, Didier Lamkel Zé en Niels van der Zanden voor haarpigmentatie

Maar liefst de helft van de mannen boven 30 jaar heeft last van haarverlies. Al wil dat niet per se zeggen dat je heel je leven met een kale knikker moet rondlopen. Kijk maar naar acteur Jamie Foxx of Niels van der Zanden, bekend van Temptation Island. Zij kozen voor haarpigmentatie. En daarvoor ben je bij Prohairclinic in Heist-op-den-Berg aan het juiste adres. “Onder meer voetballer Didier Lamkel Zé is klant bij ons”, aldus zaakvoerder Sabine Dillen.

Dat Prohairclinic expertise heeft, is een understatement. Met bijna 20 jaar op de teller zijn ze dé specialist in haarpigmentatie (SMP). “De behandeling wordt handmatig uitgevoerd door Sabine”, vertelt mede-zaakvoerder Bart Verbeeck. “Zij is een zeer grote naam in het wereldje. Er komen dan ook mensen uit heel Europa om bij ons behandeld te worden. Daar zitten ook enkele bekenden bij. Denk maar aan Didier Lamkel Zé.”

Niet-chirurgisch

Wat haarpigmentatie exact inhoudt? In tegenstelling tot een haartransplantatie is het een niet-chirurgische behandeling waarbij optisch meer haar dichtheid gecreëerd wordt. Dat gebeurt aan de hand van een speciale pigmentatietechniek waarbij ze duizenden pigmentpuntjes aanbrengen op de hoofdhuid. Deze puntjes geven de indruk van een volle bos, geschoren haar, met meer volume in haar.

“Het is een antwoord op vroegtijdige kaalheid, haarverlies of een dunner wordende haardos voor zowel mannen als vrouwen. Het kan ingezet worden bij de eerste tekenen van haarverlies, maar vooral ook bij volledige kaalheid. Na een mislukte haartransplantatie helpen we je eveneens graag uit de nood. Je moet ongeveer drie keer langskomen voor het gewenste resultaat en dan heb je er vijf tot tien jaar plezier van”, aldus Bart.