Podcast video met haarpigmentatie specialiste Sabine Dillen door BEHAVED

11 Juli, 2023 11:49

Podcast (BEHAVED) over micro haarpigmentatie, alternatief voor haartransplantatie: Een Interview met Sabine Dillen van Prohairclinic

Vandaag een interview met de Belgische pionier op het gebied van haarpigmentatie, Sabine Dillen van het Belgische Prohairclinic.

Met haar jarenlange ervaring en ongeëvenaarde expertise heeft Sabine talloze mannen en vrouwen geholpen hun zelfvertrouwen te herstellen door middel van haarpigmentatie-haartattoo behandelingen.

Laten we dieper ingaan op haar verhaal en ontdekken hoe ze een brug heeft geslagen tussen kunst en wetenschap in de wereld van haarpigmentatie.

Haartransplantatie of haarpigmentatie als oplossing voor haarverlies.

BEHAVED: Hallo Sabine, bedankt dat je de tijd neemt om met ons te praten. Kun je ons iets vertellen over jezelf en hoe je betrokken raakte bij haarpigmentatie?

Sabine: Natuurlijk, ik ben verheugd om hier te zijn. Mijn reis in de wereld van haarpigmentatie begon eigenlijk als een persoonlijke missie. Ik zag dat zoveel mensen, zowel mannen als vrouwen, leden onder de emotionele impact van haarverlies. Na jarenlang onderzoek en training besloot ik me te specialiseren in haarpigmentatie, omdat ik geloofde dat ik hiermee een positief verschil kon maken in het leven van mensen die worstelen met kaalheid of dunner wordend haar.

BEHAVED: Dat is echt inspirerend, Sabine. Kun je ons meer vertellen over de haarpigmentatietechniek en hoe het werkt?

Sabine: Natuurlijk. Haarpigmentatie, ook bekend als micro pigmentatie, is een geavanceerde procedure waarbij microscopisch kleine pigmentpunten op de hoofdhuid worden aangebracht om de illusie van een vollere haardos te creëren. Het is een niet-chirurgische, niet-invasieve behandeling die wordt uitgevoerd met behulp van speciale apparatuur en biologisch afbreekbare pigmenten. Door de pigmenten zorgvuldig op de hoofdhuid aan te brengen, kunnen we de haardichtheid versterken, littekens camoufleren en een natuurlijke haarlijn nabootsen.

BEHAVED: Dat klinkt fascinerend! Welke mensen komen meestal naar Prohairclinic voor haarpigmentatie?

Sabine: Bij Prohairclinic verwelkomen we mensen van alle leeftijden en achtergronden. Onze cliënten variëren van mannen met klassieke mannelijke kaalheid tot vrouwen met dunner wordend haar. We hebben ook cliënten met littekens als gevolg van eerdere haartransplantatie. Onze behandelingen zijn op maat gemaakt en afgestemd op de individuele behoeften van elke persoon. Ons doel is om hen een natuurlijk ogende en duurzame oplossing te bieden, zodat ze vol vertrouwen door het leven kunnen gaan.

BEHAVED: Dat is geweldig om te horen, Sabine. Wat zou je zeggen dat Prohairclinic onderscheidt van andere klinieken?

Sabine: Bij Prohairclinic combineren we artistiek talent met medische expertise. Ons team bestaat uit hoogopgeleide professionals die gespecialiseerd zijn in micro haarpigmentatie en haartransplantatie. We geloven in een holistische aanpak en bieden uitgebreide zorg, van het eerste consult tot nazorg. Bovendien streven we voortdurend naar innovatie en blijven we op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen in de branche. Onze naalden komen bijvoorbeeld rechtstreeks uit California USA, echt top materiaal. Dit stelt ons in staat om onze cliënten de best mogelijke resultaten te bieden.

BEHAVED: Het klinkt alsof Prohairclinic echt toonaangevend is in de branche. Tot slot, wat is het meest bevredigende aspect van je werk?

Sabine: Het meest bevredigende aspect van mijn werk is zonder twijfel de impact die ik kan hebben op het zelfvertrouwen en het welzijn van mijn cliënten. Het is echt een voorrecht om mensen te helpen hun zelfbeeld te verbeteren en hen te zien stralen van geluk nadat ze de behandeling hebben ondergaan. Het geeft me voldoening om te weten dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan het leven van anderen.

BEHAVED: Dat is werkelijk inspirerend, Sabine. Bedankt dat je je verhaal met ons hebt gedeeld. We zijn onder de indruk van je toewijding en het verschil dat je maakt in de levens van mensen.

Met de expertise van haarpigmentatie professionals zoals Sabine Dillen en klinieken zoals Prohairclinic is er hoop voor degenen die worstelen met haarverlies. Haarpigmentatie biedt een innovatieve en effectieve oplossing om het vertrouwen te herstellen en een natuurlijke uitstraling te creëren.