Een volle bos 'haar' nog voor de zomer? Yes we can!

23 Mei, 2023 21:15

Het is DE haaroplossing die niemand ziet. Geniet nog deze zomer van een volle bos 'haar'.

Als niemand je haarverlies ziet, dan is het probleem opgelost. Vrijwel perfecte klanten tevredenheidsscore.

Geen chirurgie, geen producten. Haarpigmentatie: de oplossing bij haarverlies (zelfs bij volledige kaalheid)

Haarpigmentatie is een niet-chirurgische behandeling die bij vergevorderde haaruitval een oplossing kan bieden. Het is een techniek waarbij met speciale pigmenten haarstoppels op het hoofd worden gezet om een ‘shaven look effect’ na te bootsen of om een optische verdikking te creëren bij dunner wordend haar.

Prohairclinic is DE kliniek die deze behandeling aanbiedt in België, Heist op den Berg.

Haarpigmentatie kan in sommige gevallen worden ingezet bij dunner wordende haren waar de hoofdhuid lichtjes zichtbaar wordt. De behandeling voor hogere haar dichtheid (effect) kan het contrast tussen de huidkleur en haarkleur verminderen en daardoor de illusie geven van meer haar.

Het is een speciaal ontwikkelde niet-chirurgische behandeling om haarstoppels te simuleren en een hogere optische haardichtheid te creëren. Indien uitgevoerd met de nodige kennis en ervaring zal het resultaat 100% natuurlijk overkomen.

De voordelen van haarpigmentatie zijn dat het een alternatief is voor haartransplantatie en dat het resultaat 100% natuurlijk overkomt. Bovendien is het een niet-chirurgische behandeling die bij vergevorderde haaruitval een oplossing kan bieden.

Er zijn verschillende ervaringen van mensen die haarpigmentatie hebben ondergaan.

Op de website van Prohairclinic zijn er meer dan 100 reviews te vinden van klanten die een haarpigmentatie behandeling hebben ondergaan.