SMP Reviews

10

Spijtig dat ik het niet eerder heb gedaan

Ik heb gekozen voor een shaven look en ben er super blij mee! Super professioneel en zeer vriendelijk. Gewoon een aanrader, niet van echt te onderscheiden . Na 3 behandelingen was het klaar. Bedankt Sabine!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Uitstekend

Telkens goed ontvangen en zeer duidelijke informatie gehad ivm de te behalen resultaten, prijzen,etc..
Lang getwijfeld maar zeer blij dat ik de stap gezet heb!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Behulpzaam en aandacht voor eigen wensen en verwachtingen met een top eindresultaat.

Vanaf het eerste gesprek dadelijk een goed gevoel door duidelijke uitleg over wat mogelijk en te verwachten is.
Bij aankomst nog eens overlopen wat er precies zal gebeuren tijdens de verschillende sessies.

Het eindresultaat is dan ook zeer geslaagd. De personen die niet wisten dat ik dit ging laten uitvoeren hadden het niet eens door.
Dat is een teken van het geleverde topwerk.

Ik zou iedereen die dit aan het overwegen is aanraden om informatie te vragen en een gesprek te plannen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Shaven look: een echte aanrader!!

Sinds enkele jaren speel ik met het idee om een haartransplantatie te doen. Ik heb echter te dun haar om deze ingreep te doen en het resultaat zou niet top zijn. Prohairclinic in Heist-op-den-Berg stelde mij een ‘haarpigmentatie’ voor. De eerste keer heb ik één enkele zone laten ‘tatoeëren’ en dit was zo goed gedaan dat ik een jaar later een volledige ‘shaven look’ pigmentatie heb laten doen. Het resultaat is verbluffend. De ‘puntjes’ worden op dergelijke manier gezet dat het voor het blote oog onmogelijk is om te zien dat dit eigenlijk ‘inktvlekjes’ zijn. De kleur van het (echt) haar wordt tot in de perfectie benaderd en het resultaat oogt verbluffend natuurlijk. Een echte aanrader!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

super natuurlijk resultaat

Al enkele jaren geleden deze stap gezet , waar ik tot op heden nog geen seconde spijt van heb . Sabine is zeer professioneel met oog voor kwaliteit , natuurlijkheid en detail . Persoonlijk voel ik mij veel beter in mijn vel en bovendien krijg je er nog een 10 jaar jonger uiterlijk erbij ! Pijnlijk ; misschien een klein beetje , maar al bij al goed te verdragen . Dus zeker aan te raden ; zowel voor jong als oud .

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Ongelofelijk resultaat, heel natuurlijk!!!

Ik ben een (jonge)man van 32 jaar. Na lang twijfelen heb ik toch de stap gezet en ik heb zoveel spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan.

Sabine is een zeer professionele vrouw, die weet wat ze doet en de lat enorm hoog legt.

Ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en gaf altijd een eerlijk antwoord op mijn vragen.

Verder heb ik echt een ongelofelijk resultaat. Mijn haarlijn is heel natuurlijk en mijn bedekt hoofd maakt een groot verschil.

Zelfs de dermatoloog merkte het verschil niet totdat ik er zelf over begon.

Ten slotte kan ik alleen maar zeggen dat ik het iedereen zou aanraden. Na jarenlang onzeker te zijn voel ik me terug “jong” en goed in mijn vel.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

top service

ik had een goed eerste intakegesprek waarin Sabine me alles goed uitlegde hoe ze te werk gaat.

Ze beantwoorde al mijn vragen .

Al na de 2e keer zag je al goed resultaat na de derde keer nog beter en normaal zouden drie behandelingen goed moeten zijn , maar Sabine is een echte perfectionist in haar werk en ze wilde mij nog een 4e keer zien voor een perfect resultaat en dat is het ook.

Nog geen moment spijt gehad dat ik de beslissing genomen had .

Ik had tegen mijn kinderen niets gezegd dat ik de behandeling zou laten uit voeren en na de 2e behandeling zei mijn dochter papa heb je het al gezien je haar is terug aan het groeien.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Geweldig

Ik ben alopecia areata lijder en heb jaren de deuren plat gelopen van dermatologen, doch zonder resultaat. Ik ben dan op zoek gegaan op internet voor een oplossing en vond prohairclinic. Mijn besluit was gemaakt en aldus maakte ik een afspraak bij deze kliniek. Met wat geluk kon de behandeling reeds beginnen in enkele weken. Toen ik daar toekwam werd ik ontvangen door de zaakvoerster Sabine. Zij ging de behandeling uitvoeren.

Na twee volledige dagen behandeling (men dient immers het volledig hoofd te behandelen aangezien bij AA op elk moment nieuwe plekken kunnen ontstaan) kreeg ik het resultaat te zien. Wel ja, dat was FE-NO-ME-NAAL !! Ik kon absoluut niet zien of men pigment had ingebracht op mijn hoofdhuid, of dat ik mijn haar zelf had afgeschoren. Sabine had hier een meesterwerkje afgeleverd (waarvoor mijn eeuwige dank Sabine, dit terzijde) Als randbemerking kan ik tevens stellen dat deze ingreep in een professioneel kader wordt uitgevoerd (simpel gezegd, Sabine zorgt er voor dat je volledig ontspannen bent).
De grote test dan maar, de verschijning op het werk. Wel ja, niemand maar dan ook niemand, had ook maar iets in de gaten (en dit bij uitbreiding tot de dag van vandaag. De behandeling is dan ook uitermate geschikt voor AA lijders. Immers, ik heb altijd een volle bos haar gehad. Ik kreeg een opstoot, liep een maand met een pet en hopla daarna was mijn haar “afgeschoren”. Het zou eigenlijk zeer verwonderlijk zijn moest iemand iets opmerken (zeker gezien de perfecte klus die Sabine had uitgevoerd).
Als eindnoot kan ik opmerken dat mijn leven is veranderd, en dit uiteraard in positieve zin (wat nog een understatement is). Indien je AA lijder bent (of ook de "gewoon" erfelijke kaalhoofdigheid), aarzel niet (verloren tijd) en maak een afspraak bij Prohairclinic. Indien je wil kan je met mij in contact komen, via prohairclinic.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Fantastisch resultaat

Vandaag, 4 maanden na mijn review van 1 juni ben ik ontzettend tevreden de haarpigmentatie gedaan te hebben.
Het resultaat is werkelijk fantastisch en bevestigt mijn goed gevoel dat ik van in het begin bij Sabine had alsook haar professionele aanpak.

De behandeling op zich is naar mijn mening pijnloos.
Ik raad iedereen aan die problemen heeft met kaalheid zeker eens bij Sabine langs te gaan. Zij heeft DE oplossing.
Bedankt Sabine.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Spijtig dat ik haarpigmentatie niet eerder heb laten uitvoeren wat een verandering in mijn leven .

Heb nu net mijn 2de behandeling van haarpigmentatie achter de rug en niet te geloven wat een verandering .
Het is echt knap gedaan door Sabine zij is echt super in wat ze doet .
Dit was voor mij de laatste kans om iets aan mijn kaalheid te laten doen en had al vele jaren complexen over mijn uiterlijk door de kaalheid.
Ik ben dan met Prohairclinic in contact gekomen en snel had ik een eerste gesprek met Sabine die de behandeling uitvoert zij stelde mij meteen gerust en legde alles correct uit aantal weken nadien was mijn eerste behandeling en dan de week erop de 2de behandeling.
Het is echt niet te geloven wat een verschil tegen vroeger ik zou iedereen dit aanraden en blijf niet kaal nu er eindelijk een oplossing is .
Guy uit Meerhout Belgie.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Prachtig

Het is redelijk pijnlijk .

Maar het resultaat is prachtig

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Zeer professioneel en uitmuntende service

Zeer professioneel en uitmuntende service. Zeker aan te raden voor eender welke behandeling

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Respect voor Sabine, een uiterst professionele vrouw

Bij mijn eerste afspraak had ik nog een gesprek met Sabine vooraleer ze aan de sessie zou beginnen. Ze had daarin blijkbaar beter dan ik door dat ik voor de "shaven look" nog niet klaar was en wees mij erop dat zelfs met 1 millimeterhaar het plaatje esthetisch niet zou kloppen. In samenspraak met haar heb ik beslist de behandeling momenteel niet te doen.
Het gaat er bij Sabine in de eerste plaats om de klant een goed gevoel te geven en niet om het geld.
Bedankt Sabine dat ik, ondanks het feit dat ik de stap nog niet gezet heb en het verhoopte resultaat niet heb, met een goed gevoel huiswaarts gegaan ben. Ooit zie je me zeker terug!!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Fantastisch resultaat !!!

Ik heb net mijn 3de en laatste behandeling voor pigmentatie gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over het resultaat en de behandeling. Ik krijg van iedereen de vraag waarom ik mijn haar zo kort heb geschoren. Er is niemand die het verschil opmerkt tussen de haarstoppels en de pigmentatie.

Tijdens de eerste consultatie heb ik een zeer duidelijke en professionele uitleg gekregen van Sabine over wat ik kon verwachten van de pigmentatie. De behandelingen zijn vervolgens prima verlopen. Ik heb maar van 1 ding spijt : ik had dit veel eerder moeten laten doen.

Nogmaals bedankt Sabine.

Mvg
K, Limburg

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Zeer tevreden.

Gewoon top ! Sabine is een sympathieke en professionele vrouw die de behandeling voortzet tot als het gewenste resultaat werd behaald. In mijn geval heeft ze zelf een 4de behandeling opgestart.
Enkel spijt dat ik het niet eerder heb laten doen.
Dikke merci Sabine en team !

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Zeer tevreden van het resultaat! Zeer professionele en klantvriendelijke aanpak.

Van begin tot einde sta je als klant centraal bij Prohairclinic. Alles verloop uiterst professioneel. Vanaf het eerste contact tot aan de behandeling, voor alles wordt ruim de tijd genomen.

De persoonlijke touch maakt het verschil hier. Ik heb hier jaren geleden een FUE laten doen en nu recent een ‘touch-up’ tussen de haren met micropigmentatie. Van het resultaat van zowel de FUE als de pigmentatie ben ik zeer tevreden.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Top

J'ai effectué une tripigmentation avec Sabine D, tout s'est très bien passé et le résultat est parfait.
Sabine est très gentille et attentionnée!

I performed a tripigmentation with Sabine D, everything went very well and the result is perfect.
Sabine is very kind and caring!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


8

Zeer positief (SMP)

Ondanks het feit dat men mij niet heeft verder kunnen helpen, heb ik een uiterst tevreden gevoel overgehouden aan mijn bezoek aan jullie hairclinic. Uiterst professioneel! en vriendelijk!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Great results, happy customer (SMP)

Very happy with the end result.
The effect is quite subtle, and realistic.
No one has noticed at all and you would have to look really closely to see the smp (no one has noticed so far)
Sabin is really professional, patient and very helpful.
I would definitely recommend this treatment

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Prachtig! (SMP)

Na lang aarzelen heb ik toch de stap gezet voor een SMP behandeling en nog geen seconde spijt van gehad!

Mensen spreken mij aan dat ze het verschil niet zien tussen mijn echte haar en de aangebrachte spots.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en voel mij heel gelukkig.

Sabine is bovendien een heel sympathieke vrouw die rekening houdt met je persoonlijke wensen en verlangen en alle stappen van de behandeling met jou rustig bespreekt.

Kortom: echt een aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja