SMP Reviews

10

Uitstekend

Mijn ervaring met smp bij sabine was gewoon top , resultaat volledig natuurlijk

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Top!

Op het consult werd mij goed uitgelegd wat er kon gebeuren en hoe men te werk zou gaan. Op al mijn vragen werd geantwoord zodat ik een goed beeld zou krijgen van het resultaat. De behandeling verloopt erg professioneel met de grootste zorg voor hygiëne, comfort en het beoogde resultaat. Na 3 sessies ben ik zeer tevreden en blij dat ik deze beslissing genomen heb! Vanuit mijn omgeving krijg ik enkel complimenten over mijn nieuwe look en ik voel me er erg goed bij. Voor mijn part een aanrader dus.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Topresultaat microhaarpigmentatie !

Voor diegenen die nog twijfelen over MHP, gewoon doen. Ik heb spijt dat ik het niet eerder had laten doen. Echt een super resultaat. Goede uitleg & begeleiding van begin tot einde ! Nogmaals bedankt sabine !

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Boven alle verwachtingen

Voor ik dit liet doen was er steeds wat de twijfel 'gaat dit er wel natuurlijk uitzien?', 'gaat dit niet enorm opvallen?' Want als deze behandeling mis loopt, dan is er geen weg terug. Ik had dus aanvankelijk wel wat schrik....

Maar ondertussen ben ik enorm blij dat ik deze MHP behandeling heb laten doen. Perfect uitgevoerd door professionals die hun werkwijze aanpassen aan de situatie. Mijn haar is wat dunner dus zag het er ook wat lichter uit dan bij anderen. Sabine heeft daar perfect op ingespeeld en na 3 behandelingen is het resultaat simpelweg verbluffend.

De commentaren die ik krijg van anderen bewijzen dat. Er zijn zelfs al verschillende mensen geweest die van niks weten en plots over mijn hoofd willen wrijven, iets wat ik vroeger toen er nog echt haar stond ook wel eens tegenkwam.

Sterke aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Zeer mooi resultaat uitgevoerd door uiterst professionele vakmensen.

Zeer tevreden over het behaalde resultaat, zoals vele dingen waar je achteraf tevreden van bent kan je alleen maar zeggen dat je het beter eerder had laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Ik raad het iedereen aan

Wanneer je last hebt van kaalheid of kale plekken is haarpigmentatie een zeer goede oplossing. De pigmentatie ziet er bij mij heel natuurlijk uit en Sabine gaat er ook voor zorgen dat dit bij jou ook zo zal zijn. Ze gaat steeds uiterst voorzichtig te werk, heeft zeer veel ervaring waardoor de behandelingen ook aangenaam verlopen. Ik raad het iedereen aan.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Altijd een fijne ervaring met fantastisch resultaat

Een professionele behandeling met een persoonlijk en aangenaam gevoel. Je voelt je gelijk op je gemak bij Sabine en zij is een echte kunstenaar. Ik ben altijd heel erg tevreden met het eindresultaat en met de gehele behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Niet twijfelen, maar doen.

Een eerste kennismaking is toch een beetje spannend.
Bij het intakegeprek krijg je al duidelijk mee wat er mogelijk is en wat het te verwachten resultaat zal zijn.
Sabine gaat er met vol enthousiasme, kunde en professionaliteit tegenaan met een perfecte shaving look als resultaat.

Ze is de ideale gastvrouw voor een nieuwe look.

Sabine, je bent een topper!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Prohairclinic heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen terug te winnen.

Ik stond eerst vrij sceptisch tegenover micro haar pigmentatie.
Na lang zoeken en vergelijken ben ik voor een behandeling bij Prohairclinic terecht gekomen. Het verkenningsgesprek met Sabine + de professionele setting en expertise hebben me meteen overtuigd om ervoor te gaan. De behandeling zelf verliep vlot en vakkundig. Je voelt je snel op je gemak en er wordt regelmatig gepolst hoe het met je gaat. Het resultaat was perfect. Alles was zo natuurlijk mogelijk gezet. Thuis kreeg ik alleen maar goede reacties. Het geeft me tot op heden het zelfvertrouwen dat ik voordien een beetje verloren was en daar ben ik erg dankbaar voor.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Had ik vroeger moeten doen

Haaruitval doet je er ouder uitzien. Door het haar heel kort te zetten en de behandeling zie ik er terug jonger uit. Weet wel dat je het vooral doet voor jezelf. Niet veel mensen letten op het verschil. Je moet er ook rekening mee houden dat je haar dagelijks 2 min scheren deel uitmaakt van je ochtendritueel. Probeer een maand voor de behandeling zeker je haar dagelijks te scheren zonder kam op je tondeuse. Als dat lukt en het gaat je goed af, is het tijd om haar pigmentatie te doen.
Een top begeleiding gekregen, behandeling was zo aangenaam mogelijk. Effect is identisch aan het geschoren haar (mits dagelijks scheren). Sabine maakt er haar werk van om het perfect te krijgen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Spijtig dat ik het niet eerder heb gedaan

Ik heb gekozen voor een shaven look en ben er super blij mee! Super professioneel en zeer vriendelijk. Gewoon een aanrader, niet van echt te onderscheiden . Na 3 behandelingen was het klaar. Bedankt Sabine!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Uitstekend

Telkens goed ontvangen en zeer duidelijke informatie gehad ivm de te behalen resultaten, prijzen,etc..
Lang getwijfeld maar zeer blij dat ik de stap gezet heb!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Behulpzaam en aandacht voor eigen wensen en verwachtingen met een top eindresultaat.

Vanaf het eerste gesprek dadelijk een goed gevoel door duidelijke uitleg over wat mogelijk en te verwachten is.
Bij aankomst nog eens overlopen wat er precies zal gebeuren tijdens de verschillende sessies.

Het eindresultaat is dan ook zeer geslaagd. De personen die niet wisten dat ik dit ging laten uitvoeren hadden het niet eens door.
Dat is een teken van het geleverde topwerk.

Ik zou iedereen die dit aan het overwegen is aanraden om informatie te vragen en een gesprek te plannen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Shaven look: een echte aanrader!!

Sinds enkele jaren speel ik met het idee om een haartransplantatie te doen. Ik heb echter te dun haar om deze ingreep te doen en het resultaat zou niet top zijn. Prohairclinic in Heist-op-den-Berg stelde mij een ‘haarpigmentatie’ voor. De eerste keer heb ik één enkele zone laten ‘tatoeëren’ en dit was zo goed gedaan dat ik een jaar later een volledige ‘shaven look’ pigmentatie heb laten doen. Het resultaat is verbluffend. De ‘puntjes’ worden op dergelijke manier gezet dat het voor het blote oog onmogelijk is om te zien dat dit eigenlijk ‘inktvlekjes’ zijn. De kleur van het (echt) haar wordt tot in de perfectie benaderd en het resultaat oogt verbluffend natuurlijk. Een echte aanrader!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

super natuurlijk resultaat

Al enkele jaren geleden deze stap gezet , waar ik tot op heden nog geen seconde spijt van heb . Sabine is zeer professioneel met oog voor kwaliteit , natuurlijkheid en detail . Persoonlijk voel ik mij veel beter in mijn vel en bovendien krijg je er nog een 10 jaar jonger uiterlijk erbij ! Pijnlijk ; misschien een klein beetje , maar al bij al goed te verdragen . Dus zeker aan te raden ; zowel voor jong als oud .

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Ongelofelijk resultaat, heel natuurlijk!!!

Ik ben een (jonge)man van 32 jaar. Na lang twijfelen heb ik toch de stap gezet en ik heb zoveel spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan.

Sabine is een zeer professionele vrouw, die weet wat ze doet en de lat enorm hoog legt.

Ze neemt de tijd om alles goed te bespreken en gaf altijd een eerlijk antwoord op mijn vragen.

Verder heb ik echt een ongelofelijk resultaat. Mijn haarlijn is heel natuurlijk en mijn bedekt hoofd maakt een groot verschil.

Zelfs de dermatoloog merkte het verschil niet totdat ik er zelf over begon.

Ten slotte kan ik alleen maar zeggen dat ik het iedereen zou aanraden. Na jarenlang onzeker te zijn voel ik me terug “jong” en goed in mijn vel.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

top service

ik had een goed eerste intakegesprek waarin Sabine me alles goed uitlegde hoe ze te werk gaat.

Ze beantwoorde al mijn vragen .

Al na de 2e keer zag je al goed resultaat na de derde keer nog beter en normaal zouden drie behandelingen goed moeten zijn , maar Sabine is een echte perfectionist in haar werk en ze wilde mij nog een 4e keer zien voor een perfect resultaat en dat is het ook.

Nog geen moment spijt gehad dat ik de beslissing genomen had .

Ik had tegen mijn kinderen niets gezegd dat ik de behandeling zou laten uit voeren en na de 2e behandeling zei mijn dochter papa heb je het al gezien je haar is terug aan het groeien.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Geweldig

Ik ben alopecia areata lijder en heb jaren de deuren plat gelopen van dermatologen, doch zonder resultaat. Ik ben dan op zoek gegaan op internet voor een oplossing en vond prohairclinic. Mijn besluit was gemaakt en aldus maakte ik een afspraak bij deze kliniek. Met wat geluk kon de behandeling reeds beginnen in enkele weken. Toen ik daar toekwam werd ik ontvangen door de zaakvoerster Sabine. Zij ging de behandeling uitvoeren.

Na twee volledige dagen behandeling (men dient immers het volledig hoofd te behandelen aangezien bij AA op elk moment nieuwe plekken kunnen ontstaan) kreeg ik het resultaat te zien. Wel ja, dat was FE-NO-ME-NAAL !! Ik kon absoluut niet zien of men pigment had ingebracht op mijn hoofdhuid, of dat ik mijn haar zelf had afgeschoren. Sabine had hier een meesterwerkje afgeleverd (waarvoor mijn eeuwige dank Sabine, dit terzijde) Als randbemerking kan ik tevens stellen dat deze ingreep in een professioneel kader wordt uitgevoerd (simpel gezegd, Sabine zorgt er voor dat je volledig ontspannen bent).
De grote test dan maar, de verschijning op het werk. Wel ja, niemand maar dan ook niemand, had ook maar iets in de gaten (en dit bij uitbreiding tot de dag van vandaag. De behandeling is dan ook uitermate geschikt voor AA lijders. Immers, ik heb altijd een volle bos haar gehad. Ik kreeg een opstoot, liep een maand met een pet en hopla daarna was mijn haar “afgeschoren”. Het zou eigenlijk zeer verwonderlijk zijn moest iemand iets opmerken (zeker gezien de perfecte klus die Sabine had uitgevoerd).
Als eindnoot kan ik opmerken dat mijn leven is veranderd, en dit uiteraard in positieve zin (wat nog een understatement is). Indien je AA lijder bent (of ook de "gewoon" erfelijke kaalhoofdigheid), aarzel niet (verloren tijd) en maak een afspraak bij Prohairclinic. Indien je wil kan je met mij in contact komen, via prohairclinic.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Fantastisch resultaat

Vandaag, 4 maanden na mijn review van 1 juni ben ik ontzettend tevreden de haarpigmentatie gedaan te hebben.
Het resultaat is werkelijk fantastisch en bevestigt mijn goed gevoel dat ik van in het begin bij Sabine had alsook haar professionele aanpak.

De behandeling op zich is naar mijn mening pijnloos.
Ik raad iedereen aan die problemen heeft met kaalheid zeker eens bij Sabine langs te gaan. Zij heeft DE oplossing.
Bedankt Sabine.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Spijtig dat ik haarpigmentatie niet eerder heb laten uitvoeren wat een verandering in mijn leven .

Heb nu net mijn 2de behandeling van haarpigmentatie achter de rug en niet te geloven wat een verandering .
Het is echt knap gedaan door Sabine zij is echt super in wat ze doet .
Dit was voor mij de laatste kans om iets aan mijn kaalheid te laten doen en had al vele jaren complexen over mijn uiterlijk door de kaalheid.
Ik ben dan met Prohairclinic in contact gekomen en snel had ik een eerste gesprek met Sabine die de behandeling uitvoert zij stelde mij meteen gerust en legde alles correct uit aantal weken nadien was mijn eerste behandeling en dan de week erop de 2de behandeling.
Het is echt niet te geloven wat een verschil tegen vroeger ik zou iedereen dit aanraden en blijf niet kaal nu er eindelijk een oplossing is .
Guy uit Meerhout Belgie.

Zou u ons aanbevelen?
Ja