Hoge dichtheid implantatie 'dense packing'

Hoge dichtheid implantatie

Patiënten met minimaal haarverlies kunnen kiezen voor "dense packing" haarimplantatie, een verdichtingtechniek die een zeer hoge optische dichtheid kan verwezenlijken. Dit is vaak nodig bij het transplanteren van de haarlijn of het opvullen van de inhammen.

Voorbeeld hoge dichtheid implantatie resultaat

De meeste mannen die geen last hebben van haarverlies, hebben ongeveer 80-100 haar grafts per vierkante centimeter, ofwel 160 tot 200 haren. Tijdens een consultatie kunnen wij met behulp van een speciale microscoop uw dichtheid bepalen.

Dr Anthone en Sabine tijdens de behandeling

Afhankelijk van het haarverlies, kunnen wij tot 50-60 'grafts' oftewel 100-120 haren per vierkante centimeter implanteren. Hoe de dichtheid er uitziet wordt in belangrijke mate ook bepaald door:

  • diameter van de haarschacht
  • haarkleur
  • kleur van de huid
  • krullen
  • haarstijl

Vooraan hogere dichtheid

Wij streven er naar om een zo hoog mogelijke dichtheid te bereiken op het voorste gedeelde van het hoofd. Dit gebied moet een goede bedekking krijgen om een goed eindresultaat te verkrijgen. Doordat wij steeds proberen een hoge dichtheid te bereiken, hebben wij meestal meer haarwortels nodig dan andere instituten aanraden.

Tijdens het terugplaatsen van de haarwortels

 

Manuele implantatie techniek – Lateral slit techniek

Om een hoge dichtheid mogelijk te maken, gebruiken wij de kleinste inplant pincetten en kleinste mesjes beschikbaar op de markt.

Het implanteren en het maken van de gleufjes gebeurd volledig manueel om zodoende de hoogste kwaliteitsnormen te halen.

Manuele implantatie techniek door ervaren technische assistente

De mesjes om de gleufjes te maken zijn 0,70-0.90mm en kunnen voor iedere patiënt in lengte en hoek aangepast worden.

Aanbevolen Shampoo - Lotions - camouflage