Zero shine 2.0 | Matterende creme na haarpigmentatie | nu beschikbaar in EU

9 November, 2023 16:13

Heb je last van een glimmende of glanzende hoofdhuid na een micro haar pigmentatie (MHP) behandeling?

Wil je een natuurlijke en matte uitstraling voor je nieuwe haarstijl zonder glanzende of reflecterende hoofdhuid?

Dan is Zero Shine 2.0 het product voor jou!

Glanzende hoofdhuid vaarwel

Zero Shine 2.0 is een speciale creme die de glans van je hoofdhuid vermindert en een matterend effect creëert.

Het is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals biologische bruine rijst, vitamine E olie, sandelhout olie en jojoba olie.

Het is ook waterbestendig, dus je kunt het dragen in het zwembad of onder de douche. Het blijft tot 24 uur op je huid zitten en je hebt geen extra producten of onderhoud nodig.

Zero Shine 2.0 is geschikt voor iedereen die een micro haar pigmentatie 'geschoren haarstijl' behandeling heeft ondergaan of overweegt. Het helpt je om een nog meer realistische en gedefinieerde haarlijn te creëren en een vollere haardos te simuleren. Het resultaat is een zelfverzekerde en moderne look die niet van echt te onderscheiden is.

Hoe gebruik je Zero Shine 2.0?

Het is heel eenvoudig.

Je verwijdert de dop en breng een beetje zero shine op je vingertoppen. Je wrijft het over het glimmende gebied in een cirkelvormige beweging. Dan gebruik je je hand om de wax op je hoofd te deppen, wat het anti-glans matte effect creëert. Je kunt het zo vaak aanbrengen als je wilt, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Zero shine 2.0 bestellen via webshop

Waar kun je Zero Shine 2.0 kopen? Goed nieuws! Vanaf nu is dit product in Europa beschikbaar

Dit product is nu ook beschikbaar via Prohairclinic webshop, de haarkliniek die gespecialiseerd is in haarverlies oplossingen en behandelingen.

We versturen naar alle EU landen, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verzendkosten of levertijd.

Haarverlies problemen oplossen ?

Je kunt ook een consultatie boeken met een van hun ervaren haarspecialisten, die je kunnen adviseren over de beste optie voor jouw haar situatie.

Wij bieden oplossingen voor beginnend haarverlies tot vergevorderd haarverlies (zelfs bij volledige kaalheid).

Of je nu kiest voor een micro haar pigmentatie behandeling, een FUE haartransplantatie of een DNA haartest, Prohairclinic staat voor je klaar met professionele en persoonlijke service en dat sinds 2004!

Zero Shine 2.0 is een revolutionair product dat je helpt om je micro haar pigmentatie behandeling te optimaliseren en je zelfvertrouwen te vergroten. Het is een betaalbare, langdurige en natuurlijke oplossing voor je glanzende hoofdhuid.

Bestel het vandaag nog via Prohairclinic en geniet van je nieuwe look!

Zero shine 2.0 bestellen via webshop