SMP Reviews

10

Zeer professioneel en uitmuntende service

Zeer professioneel en uitmuntende service. Zeker aan te raden voor eender welke behandeling

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Respect voor Sabine, een uiterst professionele vrouw

Bij mijn eerste afspraak had ik nog een gesprek met Sabine vooraleer ze aan de sessie zou beginnen. Ze had daarin blijkbaar beter dan ik door dat ik voor de "shaven look" nog niet klaar was en wees mij erop dat zelfs met 1 millimeterhaar het plaatje esthetisch niet zou kloppen. In samenspraak met haar heb ik beslist de behandeling momenteel niet te doen.
Het gaat er bij Sabine in de eerste plaats om de klant een goed gevoel te geven en niet om het geld.
Bedankt Sabine dat ik, ondanks het feit dat ik de stap nog niet gezet heb en het verhoopte resultaat niet heb, met een goed gevoel huiswaarts gegaan ben. Ooit zie je me zeker terug!!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Fantastisch resultaat !!!

Ik heb net mijn 3de en laatste behandeling voor pigmentatie gehad. Ik kan alleen maar lovend zijn over het resultaat en de behandeling. Ik krijg van iedereen de vraag waarom ik mijn haar zo kort heb geschoren. Er is niemand die het verschil opmerkt tussen de haarstoppels en de pigmentatie.

Tijdens de eerste consultatie heb ik een zeer duidelijke en professionele uitleg gekregen van Sabine over wat ik kon verwachten van de pigmentatie. De behandelingen zijn vervolgens prima verlopen. Ik heb maar van 1 ding spijt : ik had dit veel eerder moeten laten doen.

Nogmaals bedankt Sabine.

Mvg
K, Limburg

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Zeer tevreden.

Gewoon top ! Sabine is een sympathieke en professionele vrouw die de behandeling voortzet tot als het gewenste resultaat werd behaald. In mijn geval heeft ze zelf een 4de behandeling opgestart.
Enkel spijt dat ik het niet eerder heb laten doen.
Dikke merci Sabine en team !

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Zeer tevreden van het resultaat! Zeer professionele en klantvriendelijke aanpak.

Van begin tot einde sta je als klant centraal bij Prohairclinic. Alles verloop uiterst professioneel. Vanaf het eerste contact tot aan de behandeling, voor alles wordt ruim de tijd genomen.

De persoonlijke touch maakt het verschil hier. Ik heb hier jaren geleden een FUE laten doen en nu recent een ‘touch-up’ tussen de haren met micropigmentatie. Van het resultaat van zowel de FUE als de pigmentatie ben ik zeer tevreden.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Top

J'ai effectué une tripigmentation avec Sabine D, tout s'est très bien passé et le résultat est parfait.
Sabine est très gentille et attentionnée!

I performed a tripigmentation with Sabine D, everything went very well and the result is perfect.
Sabine is very kind and caring!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


8

Zeer positief (SMP)

Ondanks het feit dat men mij niet heeft verder kunnen helpen, heb ik een uiterst tevreden gevoel overgehouden aan mijn bezoek aan jullie hairclinic. Uiterst professioneel! en vriendelijk!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Great results, happy customer (SMP)

Very happy with the end result.
The effect is quite subtle, and realistic.
No one has noticed at all and you would have to look really closely to see the smp (no one has noticed so far)
Sabin is really professional, patient and very helpful.
I would definitely recommend this treatment

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Prachtig! (SMP)

Na lang aarzelen heb ik toch de stap gezet voor een SMP behandeling en nog geen seconde spijt van gehad!

Mensen spreken mij aan dat ze het verschil niet zien tussen mijn echte haar en de aangebrachte spots.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en voel mij heel gelukkig.

Sabine is bovendien een heel sympathieke vrouw die rekening houdt met je persoonlijke wensen en verlangen en alle stappen van de behandeling met jou rustig bespreekt.

Kortom: echt een aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Een verbluffend mooi, natuurlijk resultaat!! (SMP)

Ik heb voor de shaven look (haar pigmentatie) gekozen. Enkele jaren geleden had ik al eens 1 zone (bovenkant) laten doen en dat viel geweldig mee! Zelfs enkele jaren later, zonder ‘touch up’, was de optische dichtheid merkbaar.
Omdat ik mijn haar heel kort schoor en je een duidelijk verschil zag tussen de onderkant en de kruin, heb ik mij bevraagd voor de ‘shaven look’. Heel professionele uitleg gekregen van Sabine, voor en nadelen werden besproken en het was zeker geen verkoopspraatje. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en het resultaat is echt super! Geen kleurverschil (tijdens de drie sessies wordt de kleur constant bijgewerkt om tot een optimaal resultaat te komen). Het is zo natuurlijk dat zelfs de mensen die het weten, absoluut geen verschil zien tussen de haarstoppels en de ‘puntjes’. Een echte aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Top ervaring (SMP)

Halo ik ben een klant uit limburg ,en heb al reeds 4 sessies gehad bij sabine ,na 3 sessies zag het resultaat er top uit maar wou het een iets donkerder (volledig mijn smaak ) en sabine heeft het supergoed gedaan ,ik ben super content van de eindresultaat en zou het iedereen aan raden om mhp bij sabine te laten doen ,volledig natuurlijk resultaat en een luisterend oor voor de wil van de klant ,ik ga zeker altijd blijven terugkomen voor touchups groetjes

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Heel tevreden van mijn SMP behandeling (SMP)

Ik ben heel erg tevreden van mijn haar pigmentatie behandeling bij Prohairclinic. Ik heb heel lang getwijfeld om de behandeling uit te laten voeren, maar nu heb ik spijt dat ik het niet eerder heb laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Erg tevreden (SMP)

Ben erg tevreden over de uitgevoerde MHP door Sabine van Prohairclinic! Met haar jarenlange ervaring en voorzichtige, rustige manier van werken, bezorgde ze mij het resultaat dat ik voor ogen had!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


9

Zeer professioneel en eerlijk advies (PRP)

Tot mijn eigen verbazing heeft de PRP behandeling de haaruitval gestopt en is er nieuw haar bijgegroeid. Ik overwoog een harttransplantatie maar door de PRP behandeling was dit niet nodig !
Tevreden klant hier

Zou u ons aanbevelen?
Ja


8

Duidelijk verschil merkbaar. (PRP)

Na enkele maanden werd het haar merkbaar voller en dikker.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Uitstekend (PRP)

Professionele behandeling van vakmensen! Vriendelijk, open communicatie en de patiënt is geen nummer!

Zou u ons aanbevelen?
Ja


7

Tevreden met het resultaat (PRP)

Vooraleer ik naar de Prohair Clinic kwam was ik van plan om SMP te laten doen en mijn haar weg te scheren. Tijdens de consulatie werd mij direct gezegd dat dit niet nodig was en dat ik mijn haaruitval kon stoppen/vertragen door een reeks van 3 PRP sessies. Na de consultatie was ik wel sceptisch over de behandeling. Toch heb ik het een kans gegeven en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. De behandeling zelf is vrij pijnloos en duurt ook helemaal niet zo lang. Ongeveer 6 maanden na de behandeling heb ik gemerkt dat de kwaliteit van de haren op de plaats van behandeling verbeterd is. Verder merk ik ook dat er minder haar uitvalt als ik mijn haar was. Voor de mensen die twijfelen, zou ik zeker aanraden om de behandeling een kans te geven.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Ik heb een smp behandeling laten doen en ben super tevreden (SMP)

Ben 35 jaar heb onlangs een smp behandeling laten doen en vind het resultaat super , heel leuke ervaring en sabine is een echte profesional . Ze luistert naar je wensen en geeft ook raadt .je zit neftlix te kijken en is gezellig echt een aanrader

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

PRP: heel zichtbaar resultaat! (PRP)

Toen ik van Bart de uitleg kreeg over zwakkere haargroei rond de kale plek, met daarbij de foto's om dat te tonen, was ik wel overtuigd om een behandeling te proberen. Na die sessies PRP (en systematisch gebruik van de lotion) leek het er inderdaad beter uit te zien. Al twijfelde ik op een gegeven moment toch; als mijn haar een tijdje niet was gewassen, leek het niet zo'n verschil met voordien.
Maar een tijdje na de behandeling heeft Bart nog eens foto's genomen, en dan zie je het absoluut zonder twijfel: een enorm groot verschil, veel dikker en steviger haar, zodat de kale plek op de kruin zelfs een stuk kleiner lijkt.
Het resultaat is zoals ze het voorspeld hadden.

Zou u ons aanbevelen?
Ja


10

Innovatief (PRP)

Door de PRP-behandeling en het dagelijkse gebruik van de haarlotion is mijn haar volumineuzer/dikker geworden, merk je veel minder de kalende plekken vooraan, zodat ik zelfs twijfel of voor mij een haartransplantatie echt nog nodig. Ik kan dus iedereen met beginnende kaalheid deze aanpak zeker aanraden!

Zou u ons aanbevelen?
Ja