MHP Micro haar pigmentatie reviews

Hans zegt

Prohairclinic heeft zijn reputatie bevestigd voor mij. Zeer goede service. Heel erg bedankt voor alles!

Vallez Kurt zegt

De behandeling werd met veel zorg en kunde uitgevoerd door de sympathieke en uiterst professionele Sabine. Daardoor komt het eindresultaat heel natuurlijk over! Heel tevreden over het resultaat!

Bedankt Sabine en Bart...

Gordon De Gendt zegt

Zeer goede behandeling en enorm tevreden over het resultaat. Een profesioneel en zeer sympathieke Sabine.Een aanrader voor iedereen.

Bedankt Bart en Sabine.

Jacquemyn Dries zegt
Zeer aangename ervaring en dito resultaat. Tevreden klant! Bedankt Sabine!
Stijn zegt
professioneel , vriendelijk , cleane/steriele ruimte , alles staat in teken van de klant / zowel service als behandeling , optimaal resultaat laat enkele weken op zich wachten maar is de moeite waard , voor degene die twijfelen = gewoon doen !
Tuco zegt
Ik ben een man van 31, in het verleden op jongere leeftijd een aantal haartransplantaties ondergaan (ik weet het, ik was misschien een beetje jong maarja ik wou genieten van mijn beste jaren). De haartjes achter deze getransplanteerde haarlijn beginnen nu in een diffuse patroon ook uit te vallen. Soort van alsof er motten aan geknaagd hebben, je ziet op sommige plekken hoofdhuid Haarpigmentatie leek mij de ideale oplossing omdat het minder prijzig en ingrijpend is en ik een illusie zocht van densiteit. Zeer nette kliniek, vriendelijk en professioneel team. mijn privacy werd gerespecteerd en ben tevreden met het resultaat
Pieter zegt
Een 10tal jaren geleden heb ik een FUE haartransplantatie laten uitvoeren waar ik al jaren spijt van heb doordat ik opgezadeld zat met een litteken op mijn achterhoofd en mijn haar niet kon millimeteren wat momenteel de gangbare mode is voor kalende mannen. Een paar maanden geleden heb ik een afspraak gemaakt bij prohairclinic voor een micro pigmentatie van mijn litteken. Echt één van mijn beste beslissingen ooit! Het resultaat is zeer geslaagd, mijn haar is nu gemillimeterd en je ziet enkel nog een bijna niet zichtbaar lijntje dat meer lijkt op een huidplooi dan op een litteken. Ilse de verantwoordelijke voor micro pigmentatie bij prohairclinic, is een sympathieke dame en gaat zeer professioneel te werk, ze geeft je heel duidelijke info over de behandeling en stelt je gerust. Wat ik persoonlijk ook een groot voordeel vond was het directe resultaat van micropigmentatie!
Niels zegt
Zeer goede behandeling gehad en bovendien service op maat. Je voelt de betrokkenheid en hun expertise maken echt het verschil. Heel tevreden van hun werking en resultaten.
Der Kinderen zegt
Ik heb een heel hoge score van 10 op 10 gegeven. De micropigmentatie behandeling om een litteken weg te werken is een absolute aanrader. Jarenlang heb ik mijn haar lang gedragen om het litteken van een vorige haartransplantatie te verbergen. Al heel lang wil ik mijn haar kort dragen, maar door het litteken op mijn achterhoofd voelde ik mij onzeker. Dankzij de micropigmentatie techniek van Prohair is het litteken heel goed verborgen. Ik draag mijn haar nu gemilimeterd. Niemand ziet het litteken. Ik zie er nu veel jonger uit door het kortere haar en mijn zelfvertrouwen is aanzienlijk toegenomen.Bij Prohair zijn ze bovendien professioneel, vriendelijk en begaan met hun klanten. Een echte aanrader!
admin zegt


Enorm tevreden over het resultaat, oogt overigens heel natuurlijk. Heel positieve reacties vanuit mijn omgeving.
Professioneel kader (heel mooie zaak) en professionele begeleiding vanaf het eerste gesprek tot de laatste behandeling. Ook de nazorg wordt goed uitgelegd.
Bedankt Bart & Sabine!