Klantervaringen

10

Great results, happy customer (SMP)

Very happy with the end result. The effect is quite subtle, and realistic. No one has noticed at all and you would have to look really closely to see the smp (no one has noticed so far) Sabin is really professional, patient and very helpful. I would definitely recommend this treatment

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

na 4 maand: mooi resultaat reeds (FUE)

4 maand na mijn haartransplantatie vind ik het resultaat toch al redelijk indrukwekkend. De komende maanden gaat dit nog een voller effect teweegbrengen en als ik zie welke evolutie nu ik reeds doorstaan heb dan weet ik dat het eindresultaat verbluffend zal zijn. De service was er top tijdens de transplantatie, men wordt goed per mail op de hoogte gehouden...kortom geen seconde spijt dat ik dit laten doen heb.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top behandeling (FUE)

Heb de haartransplantatie gedaan en de behandeling doen ze top! Je voelt er bijna niets van en de resultaten zijn super! Mijn hoofd is na 10 dagen bijna helemaal hersteld en in de tussentijd geen pijn gehad! Had ik het maar eerder gedaan!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig! (SMP)

Na lang aarzelen heb ik toch de stap gezet voor een SMP behandeling en nog geen seconde spijt van gehad! Mensen spreken mij aan dat ze het verschil niet zien tussen mijn echte haar en de aangebrachte spots. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen en voel mij heel gelukkig. Sabine is bovendien een heel sympathieke vrouw die rekening houdt met je persoonlijke wensen en verlangen en alle stappen van de behandeling met jou rustig bespreekt. Kortom: echt een aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Topteam (FUE)

Alles perfect verlopen . Vriendelijk en vakmensen met veel ervaring.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

heel tevreden over de op-en-top professionele begeleiding en behandeling van mijn haartransplantatie (FUE)

Vorig jaar had ik besloten om, na dergelijk opzoekingswerk, over te gaan tot een haartransplantatie. Al snel kwam ik uit bij Prohairclinic te Heist-op-den-Berg en kort daarna maakte ik alvast een eerste afspraak om te horen hoe dit eigenlijk in zijn werk ging. Bij de uitleg en begeleiding wist ik al meteen dat het er heel professioneel aan toegang en dat ik te maken kreeg met mensen die ervaring zat hadden op dat gebied en dus met kennis van zaken handelden. Diezelfde dag heb ik nog een afspraak vastgelegd en op 7 en 8 juni mocht ik langsgaan voor de implantatie van 3000 grafts. Ik ben heel tevreden van de service, de kalmte en de kwaliteit die aan de dag gelegd werd door de 3 verpleegsters om me tijdens deze 2-daagse goed te behandelen. De behandeling op zich is pijnloos, het werd met de nodige zorg en geduld gedaan. Na afloop kreeg ik een mooie en uitgebreide uitleg van het team voor de nazorg en ook hierover stelt men alles in het werk om dit alles op een professionele manier te laten overkomen. Dit bericht typ ik nu 3 dagen na mijn behandeling en de pijn, na verdoving, is volledig weg (er zijn wel enkele zwellingen in het aangezicht maar dat is volkomen normaal door de operatie). Dus om alles samen te vatten: indien jullie twijfelen om een implantatie te laten ondergaan dan zou ik zeggen 'niet twijfelen maar doen'. Bij deze dank ik nogmaals het team die me onder handen genomen heeft voor hun rust, kalmte en kwalitatieve werk. Nico.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Een verbluffend mooi, natuurlijk resultaat!! (SMP)

Ik heb voor de shaven look (haar pigmentatie) gekozen. Enkele jaren geleden had ik al eens 1 zone (bovenkant) laten doen en dat viel geweldig mee! Zelfs enkele jaren later, zonder ‘touch up’, was de optische dichtheid merkbaar. Omdat ik mijn haar heel kort schoor en je een duidelijk verschil zag tussen de onderkant en de kruin, heb ik mij bevraagd voor de ‘shaven look’. Heel professionele uitleg gekregen van Sabine, voor en nadelen werden besproken en het was zeker geen verkoopspraatje. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en het resultaat is echt super! Geen kleurverschil (tijdens de drie sessies wordt de kleur constant bijgewerkt om tot een optimaal resultaat te komen). Het is zo natuurlijk dat zelfs de mensen die het weten, absoluut geen verschil zien tussen de haarstoppels en de ‘puntjes’. Een echte aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top ervaring (SMP)

Halo ik ben een klant uit limburg ,en heb al reeds 4 sessies gehad bij sabine ,na 3 sessies zag het resultaat er top uit maar wou het een iets donkerder (volledig mijn smaak ) en sabine heeft het supergoed gedaan ,ik ben super content van de eindresultaat en zou het iedereen aan raden om mhp bij sabine te laten doen ,volledig natuurlijk resultaat en een luisterend oor voor de wil van de klant ,ik ga zeker altijd blijven terugkomen voor touchups groetjes

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

“Bezint eer ge begint” (FUE)

Ik was er al enkele jaren mee bezig, toch heb ik de beslissing genomen. Waarom Prohairclinic? Belangrijk is het vertrouwen in Prohairclinic, ik heb zeer veel gelezen op de Blogs, het is niet ver van mijn woning, heb één dag verlof genomen en ik werk van thuis, dus moet niet buiten komen in deze periode van Corona. Afspraak om 8:00 in de clinic. Er werd gevraagd om het document in te vullen met allerlei vragen, bel&brij kom dit zo goed mogelijk in te vullen, voor je eigen veiligheid, als je iets niet verstaat kan je altijd vragen. De vragenlijst wordt ter plaatse nog even overlopen voor de duidelijkheid. Start van de behandeling begint met het tekenen van de haarlijn, daarna het verwijderen van al je haar, een grote“shock” althans voor mij. Volgende phase de verdoving in de donor zone om vervolgens je haartjes te verwijderen, dit ging vlotjes met 2 personen (2200). 12:05 lunch. 12:30 start met verdoving voorhoofd, een beetje pijnlijk in de zin dat je voorhoofd gevoeliger is dan je achterhoofd. Dan de 2200 gaatjes worden in je voorhoofd geprikt en vervolgens worden je 2200 grafts gepland, om 16:30 was het allemaal voor elkaar. daarna nog de naverzorging goed overlopen met de nodige producten inclusief in het pakket. Ik ben momenteel zeer tevreden over het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastisch (FUE)

Hierbij mijn resultaat 10 jaar later ben ik nog steeds zeer en zeer tevreden over mijn haar inplant .... Dit raad ik enorm aan voor mannen die erover twijfelen .. Groet, een zeer tevreden klant .

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Vakkundige kliniek met aandacht voor de patiënt (FUE)

Hoewel het voelt als de dag van gisteren, is het alweer 6 maanden geleden dat ik bij Prohairclinic ben geweest voor een haartransplantatie van 1400 grafts. Tot op heden een zeer prettige ervaring. De behandeling was zorgeloos, comfortabel en vakkundig. Bij Prohairclinic is een haartransplantatie duidelijk geen lopende band werk waarbij je een nummer bent. Er werd bijvoorbeeld echt aandacht besteed aan het donormanagement (heel fijn!) en het team kwam ervaren en op elkaar ingespeeld over. Dat is bij vele, bijvoorbeeld de goedkopere klinieken in het buitenland, wel anders.. Inmiddels is de hergroei goed gestart en ben ik gezegend met haar op plekken waarvan ik dat nooit had durven dromen. Ik ben blij met de progressie en de complimenten die ik hierover krijg. Heerlijk om mijn haar eindelijk 'gewoon' te kunnen stylen zonder bezig te zijn met het bedekken van mijn inhammen. De nazorg verdient niets van lof, de instructies waren volledig en helder (de kliniek heeft ook goede YouTube filmpjes hierover!). Ik waardeer het dat de kliniek zich, ook nu nog, proactief op stelt door naar foto's van de voortgang te vragen. De nazorg stopt hier dus niet na de transplantatie en vragen, zorgen en/of opmerkingen zijn tot op heden altijd snel en inhoudelijk beantwoord. Echt heel fijn. Kortom, een aanrader en ik kijk uit naar het definitieve resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

100% tevreden. Zelf helemaal blij én veel positieve reacties! (FUE)

Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor PHC. Vooraf zou ik initieel naar Turkije voor een behandeling, maar ik heb me op het laatste moment bedacht. Met name de communicatie was hierin doorslaggevend. Die was rustig, kalm en kwam oprecht over. De behandeling zelf was prettig. Maar dan ook echt. Geen pijn, nul komma nul. Het resultaat is fantastisch. Ondertussen geniet ik er een jaar lang elke dag van dat ik het gedaan heb. Thanks guys!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Nog geen seconde spijt gehad van mijn FUE (FUE)

Na meer dan 4 jaar lang wikken en wegen om een haartransplantatie te laten uitvoeren, kwam ik hier bij ProHairClinic terecht. Het intake gesprek met Bart was zeer motiverend en geruststellend het gaf mij vertrouwen om de knoop eindelijk door te hakken. Nu 6 maand na mijn FUE heb ik nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze en ben ik zeer tevreden met het resultaat. Op de na-opvolging is ook niets op aan te merken (desondanks de woelige COVID-19 tijden) Ik zou ProHairClinic zeker en vast aan iedereen aanraden! ;)

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Prachtig resultaat (FUE)

13 maanden geleden heb ik een haartransplantatie ondergaan en vandaag ga ik langs bij Prohairclinic om het eindresultaat te bespreken. Omdat mijn kaalheid serieus vergevorderd was, was ik ongerust over het aantal grafts (3.000). Op youtube zie je mannen die er 5.000 of zo laten verplaatsen met een matig resultaat. Ik hoopte dan ook enkel op een beetje beterschap en vreesde voor een tweede ronde. Het resultaat overtreft echter alle verwachtingen en dat dankzij de skills van Sabine en team. De haarlijn is perfect, alles is mooi opgevuld en ik zie er nu veel jonger uit. Dit alles met 3.000 grafts, dus ik heb nog voorraad indien nodig voor de kruin later. Ik probeer de haaruitval nu onder controle te houden met de lotion, maar ik ben ook PRP gestart met dokter Nancy en dit zo'n 6 weken na de transplantatie. Het niet behandelde haar is nu ook voller en sterker, waardoor ook grijze haren minder opvallen. De PRP heeft waarschijnlijk het herstel bevorderd want na 3-4 maanden zag het er eigenlijk al heel goed uit. De transplantatie en PRP zijn niet echt pijnlijk of moeilijk. Ik zo het zo opnieuw doen. Het beste is ongeveer 14 dagen van thuis uit te werken of een beetje vakantie te nemen omdat het even duurt voordat je je hoofd mag wassen en het nog wat rood ziet. Kortom, dit is geen 100% maar 1.000% meegevallen. Ik ben midden 40 en mijn haar is beter dan toen ik midden 20 was. Mijn kapper was stomverbaasd.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Heel tevreden van mijn SMP behandeling (SMP)

Ik ben heel erg tevreden van mijn haar pigmentatie behandeling bij Prohairclinic. Ik heb heel lang getwijfeld om de behandeling uit te laten voeren, maar nu heb ik spijt dat ik het niet eerder heb laten doen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastisch (FUE)

Ben nu 12 maanden verder en krijg alleen maar Complimenten hoe mooi het is geworden. Mijn haarlijn is beter dan 20 jaar geleden . Nogmaals bedankt prohair

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

fantastisch !!!!! (FUE)

zeer goed, zeer professioneel team. en het resultaat is ongelofelijk.meer dan ik had verwacht

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Erg tevreden (SMP)

Ben erg tevreden over de uitgevoerde MHP door Sabine van Prohairclinic! Met haar jarenlange ervaring en voorzichtige, rustige manier van werken, bezorgde ze mij het resultaat dat ik voor ogen had!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeer professioneel en eerlijk advies (PRP)

Tot mijn eigen verbazing heeft de PRP behandeling de haaruitval gestopt en is er nieuw haar bijgegroeid. Ik overwoog een harttransplantatie maar door de PRP behandeling was dit niet nodig ! Tevreden klant hier

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Duidelijk verschil merkbaar. (PRP)

Na enkele maanden werd het haar merkbaar voller en dikker.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekend (PRP)

Professionele behandeling van vakmensen! Vriendelijk, open communicatie en de patiënt is geen nummer!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Aangename ervaring (FUE)

Vriendelijk personeel die uitstekend werk hebben geleverd. Was lang sceptisch over hoe het zou verlopen maar mijn mijn zorgen waren duidelijk voor niets! Nu afwachten op het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

TOP! (FUE)

Professionele aanpak met aandacht voor de patiënt. Zeer goede voorbereiding, uitvoering en opvolging.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekende kwaliteit met professionele service (FUE)

Een jaar geleden heb ik een haartransplantatie gehad bij Prohairclinic. Nu mijn haar volledig is gegroeid is het resultaat fantastisch. Dankzij de zeer professionele service van de medewerkers is de dag van de transplantatie moeiteloos verlopen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

goede ervaring (FUE)

Aardig team en meelevend bij de behandeling. Reageren snel op vragen. Resultaat is af te wachten maar tot nu toe tevreden met de manier van behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Een duurzame oplossing voor haaruitval (FUE)

Als 20tiger werd ik al geconfronteerd met haaruitval. Het begon langzaam maar was (dacht ik) onherroepelijk. Op aanraden van vrienden ben ik bij Prohairclinic terecht gekomen. Zij hebben me na een uitgebreide consultatie voorgesteld om een haartransplantatie te doen. 7 jaar geleden de voorlijn van mijn haar, recent ook de kruin. De transplantatie gebeurt door een team van professionals. Het is opmerkelijk hoe weinig last je tijdens de transplantatie ondervindt. Alles gebeurt onder plaatselijke verdoving en intussen kan je gewoon lekker Netflix kijken. Door mijn positieve ervaring van 7 jaar geleden wist ik al dat het resultaat erg echt mag zijn. Op foto's zie ik er nu jonger uit dan tien jaar geleden en het voordeel aan een transplantatie is dat het gewoon je eigen haar is dat als het ware wordt verplaatst. Zwemmen, sporten, sauna doen is geen enkel probleem door deze duurzame oplossing. Je krijgt na afloop ook de nodige opvolging en antwoord op jouw vragen. Het enige waar ik spijt van heb, is dat ik dit niet eerder heb laten uitvoeren.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Zeer tevreden, goede ervaring, netjes gewerkt door professioneel team (FUE)

Half juli 2020 ben ik bij Prohairclinic behandeld en heb ik een FUE haartransplantatie ondergaan. Ik overwoog al enkele jaren om een haartransplantatie te laten doen en afgaande op goede ervaringen die ik online had gelezen heb ik begin dit jaar via de website een consult aangevraagd en foto's opgestuurd. Het consult via Skype met Bart was prettig en op basis van de foto's raadde hij mij aan om 2.000 grafts te laten transplanteren. Dit om mijn haarlijn te verlagen en mijn inhammen te dichten voor een natuurlijk ogend resultaat. Kort daarna heb ik een afspraak gemaakt voor een behandeling. Vanwege het Coronavirus was deze in eerste instantie uitgesteld, maar gelukkig kon ik in juli terecht. Het ontvangst was goed en de behandeling is goed verlopen. In de ochtend met Bart de behandeling doorgenomen en heeft Sabine mijn haarlijn getekend, welke in overleg nog iets is aangepast. Daarna zijn in de ochtend de grafts geoogst en dit is keurig netjes gedaan. Het team werkt nauwkeurig en mijn donorgebied is netjes behandeld. In de middag heeft Sabine de incisies gemaakt en hebben de assistentes de grafts geplaatst. Van de verdovingen heb ik weinig gevoeld, deze waren gelukkig niet pijnlijk. Tijdens het plaatsen van de grafts heb ik ontspannen Netflix gekeken, waardoor de tijd snel voorbij vloog. Rond half 5 's middags was het klaar. Kortom, ik ben tot nu toe zeer tevreden. Het eindresultaat is natuurlijk het belangrijkst, daar kan ik nu nog niets over zeggen. Tot nu toe heel tevreden met de behandeling, het professionele team, de communicatie met Bart en de nazorg. Vandaar nu al 5 sterren. Ik heb het gevoel dat de grafts netjes en zorgvuldig geplaatst zijn en dat er ook netjes met mijn donorgebied om is gegaan. De dagen na de behandeling vielen mee en het is snel hersteld. Na 8 dagen zag de huid er al rustig uit en waren alle korstjes bijna verdwenen. Nu begint het lange wachten, hopelijk met een goed eindresultaat. Ik ben behandeld door Sabine, Isabel, Dr. Nancy en Naima.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
7

Tevreden met het resultaat (PRP)

Vooraleer ik naar de Prohair Clinic kwam was ik van plan om SMP te laten doen en mijn haar weg te scheren. Tijdens de consulatie werd mij direct gezegd dat dit niet nodig was en dat ik mijn haaruitval kon stoppen/vertragen door een reeks van 3 PRP sessies. Na de consultatie was ik wel sceptisch over de behandeling. Toch heb ik het een kans gegeven en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. De behandeling zelf is vrij pijnloos en duurt ook helemaal niet zo lang. Ongeveer 6 maanden na de behandeling heb ik gemerkt dat de kwaliteit van de haren op de plaats van behandeling verbeterd is. Verder merk ik ook dat er minder haar uitvalt als ik mijn haar was. Voor de mensen die twijfelen, zou ik zeker aanraden om de behandeling een kans te geven.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik heb een smp behandeling laten doen en ben super tevreden (SMP)

Ben 35 jaar heb onlangs een smp behandeling laten doen en vind het resultaat super , heel leuke ervaring en sabine is een echte profesional . Ze luistert naar je wensen en geeft ook raadt .je zit neftlix te kijken en is gezellig echt een aanrader

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

PRP: heel zichtbaar resultaat! (PRP)

Toen ik van Bart de uitleg kreeg over zwakkere haargroei rond de kale plek, met daarbij de foto's om dat te tonen, was ik wel overtuigd om een behandeling te proberen. Na die sessies PRP (en systematisch gebruik van de lotion) leek het er inderdaad beter uit te zien. Al twijfelde ik op een gegeven moment toch; als mijn haar een tijdje niet was gewassen, leek het niet zo'n verschil met voordien. Maar een tijdje na de behandeling heeft Bart nog eens foto's genomen, en dan zie je het absoluut zonder twijfel: een enorm groot verschil, veel dikker en steviger haar, zodat de kale plek op de kruin zelfs een stuk kleiner lijkt. Het resultaat is zoals ze het voorspeld hadden.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Zeker tevreden (FUE)

Begin juni 2020 een FUE behandeling laten uitvoeren bij Prohair Clinic in Heist op den Berg. Het ging om 1300 grafts in zone 1 (inhammen). Alles was op 1 dag gebeurd, en het team van dames werkte zeer vlot en efficient samen. Ook de voorgesprekken met Bart waren zeer geruststellend. Duidelijk dat ze al vele jaren ervaring hebben in het vak. Geen pijn gehad. De verdoving is wel wat onaangenaam, maar dat hoort erbij. Na 2/3 weken begint het merendeel van de implantaten uit te vallen, en aangezien ze bij mij minimaal geschoren hebben, zie je het niet heel erg. Ik ben nu 3,5 weken ver, en benieuwd naar wat er komen gaat! Over het algemeen zeer tevreden met de keuze.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Professioneel team leidt tot knap resultaat (FUE)

Helemaal volgens plan is het haar terug gegroeid. Ik ben zeer tevreden van mijn beslissing om voor een FUE gekozen te hebben bij PHC.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Innovatief (PRP)

Door de PRP-behandeling en het dagelijkse gebruik van de haarlotion is mijn haar volumineuzer/dikker geworden, merk je veel minder de kalende plekken vooraan, zodat ik zelfs twijfel of voor mij een haartransplantatie echt nog nodig. Ik kan dus iedereen met beginnende kaalheid deze aanpak zeker aanraden!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Aanrader! (FUE)

Het is reeds meer dan een jaar geleden dat ik koos voor een FUE bij Prohairclinic. Hoewel ik gehele behandeling vanaf dag één als positief heb ervaren, besef je een jaar later pas echt hoe erg het je heeft veranderd en wat een prachtig werk men heeft gerealiseerd. Top team, een echte aanrader!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Professioneel (FUE)

Op 03-03-2020 heb ik een FUE haartransplantatie laten doen bij Prohairclinic. Na verschillende klinieken bezocht te hebben en offertes opgevraagd te hebben heb ik deze keuze op basis van vertrouwen gemaakt. Er zijn 1500 grafts geplaatst in de inhammen, waarbij ook een stuk van de transitiezone is afgeschoren om de overgang zo natuurlijk mogelijk te maken. Het was mogelijk om een gedeelte van mijn haar te laten staan dat ik nu gebruik om het vooraanzicht te camoufleren. De behandeling was geen dagje welness maar is mij erg meegevallen. De verdoving in het implantatiegebied is het meest gevoelige, daarna is het een kwestie van geduld hebben en lang stilzitten. Het team kwam zeer professioneel op mij over, ook voor de verdoving werd ruim de tijd genomen om er zeker van te zijn dat ik geen pijn had. Bij het implanteren van de grafts is het mogelijk om Netflix te kijken wat een fijne afleiding was. Na de behandeling heb ik op dag 4 en 5 de zwelling als meest hinderlijk ervaren. Het was een forse zwelling waardoor ik moeite had om mijn ogen open te doen, maar dit was ook weer snel weg. Het wassen op dag 7 was ook zeer welkom, waarmee meteen ook de jeuk in het donorgebied weg was. Ik zit nu op 3 weken na de behandeling en ben na 14 dagen langs de kapper geweest om de rand van het 'bloempotkapsel' bij te laten werken. Ik kan het nu goed camoufleren waardoor mensen die ik het niet verteld heb nog niet doorgehad hebben dat ik een haartransplantatie heb ondergaan. Om het haarverlies te stabiliseren gebruik ik de topische finasteride/minoxidil lotion. Ik zit momenteel op 3 weken en ben uiteraard zeer benieuwd naar het eindresultaat. Achteraf gezien ben ik zeer tevreden over de dienstverlening en had ik de behandeling al een paar jaar eerder moeten laten uitvoeren. Het is toch een 'drempel' die je over moet om er volledig voor te gaan, maar ik ben blij dat ik daar over ben!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Spectaculair ! (FUE)

ik ben in april 2019 in contact gekomen met Bart van prohair en heb in mei 2019 mijn eerste van 3 PRP behandelingen gehad en ben zeer tevreden. Ik heb in 2004 en 2014 2 haartransplantatie s gehad en de haren begonnen begin 2019 toch weer uit te vallen / minder van kwalilteit te worden. Ook ben ik in augustus 2019 gestart met de topische lotion met 5% minoxidil en 0,5% finasteride. Nu 8 maanden verder ziet mij getransplanteerde haar er weer gezond en voller uit. Het is voor mij het eerste middel/behandeling dat echt werkt. Eind resultaat is te zien na 12 maanden. Dan kan ik ook weer over een laatste haartransplantatie na gaan denken. Ben tot nu toe zeer te spreken over het resultaat en het team van Prohair die mij prima begeleid hebben.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Goed meegevallen haarpigmentatie (SMP)

Dag allen, ik ben 26j en na jarenlang ongelukkig te zijn geweest met mijn haaruitval heb ik beslist om er iets aan te doen. Ik heb online zitten zoeken naar alle mogelijke oplossingen en heb micro haar pigmentatie ontdekt. Na het grondig analyseren van voor- en na-foto's van verschillende klinieken heb ik uiteindelijk gekozen voor Prohairclinic in Heist-op-den-Berg. Direct een consultatie aangevraagd en gaan luisteren. Het was even twijfelen achteraf maar ik heb het uiteindelijk laten doen. Ik heb nu al 2 behandelingen achter de rug en moet er nog 1 hebben. Ik heb er tot nu toe absoluut geen spijt van. Het resultaat oogt zeer natuurlijk. Ik heb ook het geluk dat een geschoren hoofd mij goed staat. Voor de mensen die bang zijn of twijfelen over haar pigmentatie, ga eerst eens op consultatie en luister naar hun uitleg. Dan pas wordt alles duidelijk en kom je beter te weten of het iets voor jou is of niet. Over de behandeling zelf: De behandeling is in het algemeen pijnloos. Op gevoelige plaatsen, zoals de inhammen en op de haarlijn, kan je de prikjes wel eens voelen maar dit valt zeer goed mee. Gedurende heel de behandeling lig je in een stoel en kijk je naar Netflix. Voor je het weet is de behandeling voorbij en mag je direct naar huis. Na de behandeling moet je 7 dagen een creme gebruiken op het behandelde gebied. De huid ziet de eerste dagen ook wat rood. In die 7 dagen krijgen je pigmenten een natuurlijke look. Na 7 dagen mag je weer sporten, zweten en douchen. Dit is ook het positieve aan haar pigmentatie: na 7 dagen is het resultaat er, terwijl dat bij haartransplantatie wel een jaar kan duren.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Hele fijne ervaring met PHC (FUE)

Na lang wikken en wegen ben ik eind december bij PHC geweest voor mijn haartransplantatie. Ik kan niet anders stellen dat (tot nu toe) alles érg goed is bevallen. In vergelijking met een vriend en toevalligerwijs een douane medewerker op Schiphol (die mij aansprak, omdat hij zelf ook een transplantatie heeft ondergaan) lijkt een merkbaar groot verschil zo kort na de transplantatie, dat de behandeling bij PHC vrijwel pijnloos is. Zowel de medewerker als vriend hebben veel pijn ervaren tijdens en na de behandeling, ik tot dusver niet. Je wordt warm ontvangen en merkt dat iedereen weet wat hij (voornamelijk zij) moet doen. Het contact is prettig en men blijft serieus en professioneel. Op dit moment ben ik 2 weken na behandeling en is er nog niets uitgevallen. De periode van uitval en wachten breekt binnenkort aan. Toch heb ik er - gezien het resultaat en de dichtheid nu - alle vertrouwen in. Het contact met Bart is overigens perfect. Hij reageert vriendelijk en snel. Doordeweeks, 's avonds, weekends en op "feestdagen". Ik kan daar niets op aanmerken. Mocht men twijfelen tussen PHC en een andere kliniek; doe vooral onderzoek (op bijv. haarweb) naar de verschillen in bijv. het donorgebied en de transparantie over het aantal te plaatsen grafts, overkill en het gevolg van shockloss. Met name deze elementen hebben mij doen besluiten voor PHC te kiezen en daar ben ik erg blij mee!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Vertrouwd en professioneel (FUE)

Na een aantal klinieken te hebben vergeleken, kreeg ik het beste gevoel bij Prohairclinic, dus heb ik daar een afspraak gemaakt voor een haartransplantatie (FUE). Ik vond het een fijn gevoel dat ik wist wie de behandeling zou uitvoeren, dat er rustig de tijd voor me werd genomen en het vertrouwde gevoel dat ik kreeg bij de mensen van Prohairclinic. Ongeveer een week voor de transplantatie een herinnering gekregen + informatie over hoe ik me het beste kon voorbereiden. Op de dag van de behandeling om 8:00 uur 's ochtends ontvangen door Bart, eerst een prettig gesprek gehad, daarna wat foto’s gemaakt van de ‘voor’ situatie en vervolgens is mijn haar eraf geschoren en heb ik samen met Sabine het plan van aanpak bepaald. Het was tijd voor de verdovingen en daarna zijn de grafts uit mijn donor gebied geoogst. Na een kleine lunch zijn de grafts in het transplantatiegebied geplaatst. Het was fijn om te zien dat ze het werk uitvoeren met een speciale loepbril waardoor zie nauwkeurig kunnen zien wat ze doen. Ik vond de dag vrij snel gaan en rond een uur of 16:00 was de FUE klaar. Op het eindresultaat moet ik nog even geduldig wachten maar het herstel is voorspoedig gegaan. Dank aan iedereen van Prohaiclinic.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Mijn ervaring bij PHC was in 3 woorden uitstekend, professioneel en hartelijk. (FUE)

Als expert en ervaringsdeskundige is Bart dé perfecte gastheer. Hij antwoordt kristalhelder op je vragen of bekommernissen. Dr. Nancy heeft de ondankbare taak de verdoving te plaatsen. Maar al bij al zijn deze lichte prikjes niet al te onaangenaam. De rest van het team die bij mij de eigenlijke transplantatie heeft gedaan, onder de deskundige leiding van Sabine, is professioneel, ervaren en oprecht hartelijk. De infrastructuur in de PHC is top-notch. De grote flatscreen met Netflix tijdens de ingreep deed de tijd zo passeren. Met plezier promoot ik de PHC! Mijn dank aan het hele team!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

Uitstekend (SMP)

Sabine weet als de beste wat ze doet. Ze werkt voorzichtig en precies. De tevredenheid van de klant staat voorop. Het is bijna pijnloos en het resultaat is heel naturel.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik werd behandeld door een professioneel ervaren team dat de tijd nam. (FUE)

Na veel gelezen te hebben op het internet over haartransplantaties heb ik dan enkele weken geleden mijn behandeling gehad bij Prohairclinic in België. Ik post dit berichtje omdat ik hoop dat mensen die dit lezen misschien beter gaan kunnen beslissen wat voor hen de goede oplossing is. Ik heb heel lang mijn behandeling uitgesteld, zonder te beseffen hoe eenvoudig ze eigenlijk is. Naar de tandarts gaan is eigenlijk vervelender. Medisch gezien is de behandeling twee keer niks. Je moet gewoon ervoor zorgen dat je de eeste week of twee binnen kan blijven omdat de behandeling heel zichtbaar is. Ik ging echter op dag 10 al naar kantoor. Mijn genezingsprocess is gelukkig heel vlot verlopen. Ik heb dan ook precies gedaan wat Prohairclinic had aangeraden waaronder met met mijn hoofd in een hoek van 45° slapen. Ik heb een relaxzetel, dus dat was gemakkelijk. Je kan ook niet beginnen woelen in een relaxzetel, een aanrader. Ik ben midden in de 40 en heb al veel haar verloren. Het was of alles afscheren of een transplantatie. Ik heb voor het laatste gekozen. Veel mensen combineren een kaal hoofd met een baard, maar daar hou ik (en ook mijn vrouw) niet van. Nu is mijn haar ook wel afgeschoren, wat eigenlijk best wel meevalt (je probleem is ook weg), maar ik kijk toch uit naar mijn eindresultaat. De behandeling duurde twee dagen waarbij per dag 1500 grafts werden overgezet. Het aantal grafts werd nauwgezet geteld door Sabine en haar medewerksters, maar men had mij op voorhand al gezegd dat als er meer nodig zou zijn, dit mogelijk was. Dit was namelijk een van mijn bezorgdheden. Ik vreesde meer nodig zou zijn, maar dat bleek niet het geval. Het resultaat zag er heel goed uit met een mooie natuurlijke haarlijn en een aanvaardbare densiteit. Sabine zorgde ook goed voor single grafts op de haargrens. Ik had Prohairclinic vooral gekozen omdat zij goede resultaten hadden op hun website en het niet ver van bij mij thuis is. Ik zag het niet zitten om naar Turkije af te reizen.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Topservice voor, tijdens en na (FUE)

Van begin tot einde werd ik zeer goed opgevolgd en begeleid. Geen vraag was te veel en geen antwoord werd verbloemd. Ook tijdens de ingreep werd ik goed op de hoogte gehouden. Trouwens een heel leuk team dat het ook aangenaam vertoeven was tijdens de ingreep. en verder...het resultaat mag er zijn!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

Ik zou prohairclinic zeker aanraden ! (FUE)

Al vanaf het eerste contact bij Prohairclinic, de initiële consultatie om een idee van prijs te krijgen, voelde ik mij meteen gerust omwille van de professionele aanpak en de duidelijke kennis van zaken. Ik heb dus niet lang getwijfeld om de behandeling (FUE haartransplantatie) bij hen te doen en heb nooit spijt gehad van deze beslissing. Mijn kaalheid was dermate gevorderd dat de transplantatie in 2 stappen moest gebeuren. Een eerste keer in september 2018 voor bovenkant en voorkant van mijn hoofd en onlangs in juli 2019 een tweede keer voor mijn kruin. De eerste behandeling was 2000 grafts en de tweede behandeling 1600 grafts. Over het resultaat van de eerste behandeling kan ik dus al vertellen, voor de tweede behandeling is het uiteraard nog afwachten, maar ik heb er vertrouwen in. Het resultaat van de eerste behandeling was heel goed, eigenlijk zelfs beter dan mijn verwachtingen, want ik had niet verwacht dat een transplantatie zo goed werkt en er zo natuurlijk uitziet. Ik heb eigenlijk ook wel nogal speciaal haar, nogal stug, dus dat was 1 reden waarom ik er niet helemaal gerust op was. Een tweede reden is dat mijn haar ondertussen (ik ben rond de 40 jaar) al wat peper en zout is (veel grijs tussen de donkere haren), dus ik was ook benieuwd hoe dat ging gaan bij het overplaatsen. Maar dus opnieuw, zeer goed resultaat, dwz goede dichtheid, zelfs bij relatief kort haar en ook heel natuurlijk uitzicht. Voor de 2de behandeling (kruin) heb ik dus ook niet getwijfeld om opnieuw naar prohairclinic te gaan. Nu misschien wat meer over de behandeling zelf. Die is voor mij redelijk pijnloos geweest, uiteindelijk voel je enkel de verdoving. Bij de tweede behandeling was zelfs dat tot een minimum beperkt omdat er een nieuwe dokter is bij prohairclinic voor de verdovingen en die doet dat zo goed, dat je uiteindelijk enkel de eerste prik voelt. Aangezien ik respectievelijk 2000 en 1600 grafts had, ben ik er twee keer een volledige dag geweest. Je kan bij het inplanten (tweede

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

fantastisch, de prp heeft heel goed gewerkt, mijn haren werden voller,sterker en meer (FUE)

de PRP had een zeer goed effect, mijn haren waren voller, sterker en ook meer haar. nu heb ik juist de transplantatie gehad ( dag 3 ) en het ziet er zeer goed uit, de behandeling is super vlot verlopen en ik wens langs deze weg ook het hele team te danken voor hun fantastische werk. dank u Jan

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Tevreden met het eindresultaat! (SMP)

Ik heb een haarpigmentatie ondergaan en ik ben uiterst tevreden met het eindresultaat! Ik had vooral op mijn kruin een kale plek en aan de voorkant zitten. Daar is nu helemaal niks meer van te zien! Ik ben prohairclinic en vooral Sabine dankbaar voor haar expertise. Dit heeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Ik voel me eindelijk weer wie ik ben! (FUE)

Ik heb op 26 augustus 2019 een FUE behandeling ondergaan bij prohair clinic. Natuurlijk was ik zenuwachtig, maar keek er ook enorm naar uit. Dit omdat ik al jaren met mijn terugtrekkende haarlijn zat. Eerst wat minder, maar de laatste jaren enorm. Zij hebben mij vanaf het eerste moment gerustgesteld en ongelooflijk warm ontvangen. Daarnaast ging alles uiterst professioneel en hygienisch. Ik heb tijdens de behandeling geen enkele pijn gevoeld. Ondanks dat ik pas 3 weken geleden geopereerd ben, kreeg ik na 14 dagen een goed idee van mijn nieuwe haarlijn, fantastisch! Ik heb niet eens een pet gedragen vanaf dat het mocht terwijl ik dacht deze een half jaar op te houden! van A tot Z, van het online consult tot en met de nazorg kan ik niet meer dan lof geven aan het team van prohair clinic! Bedankt dat jullie mij eindelijk weer mezelf laten voelen!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Top professionele aanpak (FUE)

De ingreep verliep super professioneel ...ik heb er geen andere woorden voor . De ingreep is nu 2 maanden geleden gebeurt . Dus met nog een maand geduld zal ik nog meer resultaat zien . Hoop doet leven ...

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Uitstekende behandeling en top service (FUE)

Vanaf het moment van binnenkomst tot vertrek krijg je de volledige aandacht. Niets wordt aan het toeval overgelaten en alles is perfect geregeld. De ingreep wordt heel duidelijk uitgelegd en nauwkeurig uitgevoerd. Het resultaat is heel goed.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Super professioneel ,een echte aanrader.

Top!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Verrassend goed resultaat

Één van mijn beste investering in mezelf. Dit door een professioneel team.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Resultaat is perfect, erg vakkundig en vriendelijk personeel.

Ik beveel Prohoairclinic zeker aan! Het team is klein en daar door erg persoonlijk. Dit is ook de reden dat ik voor Prohairclinic heb gekozen. Verder is het team erg vakkundig, ze weten waar ze het over hebben en zijn ook nog is erg vriendelijk.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Totaal aan mijn verwachting voldaan

Alleen maar goede ervaringen hier Ik kon het mij niet beter voorstellen Hier een tevreden persoon waarvoor dank Niet (meer) twijfelen gewoon doen Mvg

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Fantastische service met verbluffend resultaat. Top en super vriendelijk personeel

Heb in juni 2017 een haartransplantatie ondergaan ( FUE methode ) Het resultaat is verbluffend goed geslaagd en ik ben werkelijk 100 % tevreden. Ik kan mensen alleen maar te volle aanmoedigen om NIET te twijfelen als ze overwegen om hetzelfde te doen !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

Heel goed

Dit is voor mij de ideale oplossing tegen kaalheid.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik heb het nu al 3,5 jaar en nog steeds erg tevreden! Kan me niet meer inbeelden zonder...

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Uitstekende resultaten! Geen seconde spijt gehad van de behandeling.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles super professioneel behandeld en ik ben enorm tevreden over het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goeie klantvriendelijkheid. Snelle, eerlijke antwoorden. Zeer tevreden over het resultaat.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk onthaal Bij de volledige behandeling, constant een goed gevoel Streven naar natuurlijk resultaat Goede opvolging

Verbeterpunten

Geen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Zeer tevreden over de behandeling - Enkel positieve reacties ontvangen - Nagenoeg niet van echt te onderscheiden

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel mooi resultaat en het ziet er goed uit. Ik raad het zeker aan!

Verbeterpunten

Heb een beetje de uiterste gehad met de reacties. Een vriendin vond het mooi en nog andere vriendinnen vonden me schattig zo maar een goede vriendin van op school vroeger vond me op een skinhead lijken wat ik wel spijtig vond.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Professionaliteit, deskundigheid, kwaliteit, top resultaat, prima nazorg,

Zou u ons aanbevelen?
Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Rechterkant tevreden behandeling was goed en rustige omgeving oogt natuurlijk

Verbeterpunten

Linkerkant minder tevreden als dat zoals de rechtse was was ik zeer tevreden nu wat ontgoocheld want wil hem hetzelfde maken dus zal er een volgende behandeling moeten plaatsvinden in de toekomst waar weet ik nog niet mvg Quinten

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

sterke eerste consultatie die vertrouwen geeft, goede opvolging, goede uitleg

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Last year I decided to visit the ProhairClinic as it was ‘time’ for action. I didn’t really knew which option I should take but the team really helped me in making the right choice, pigmentation it would be. The hardest part was getting used to the ‘shaven’ look ... It took me still a few months to get used to the idea, but then I finally decided to take the jump. As of the first session the team at ProhairClinic really put me at ease and they explained step by step the whole process while performing the pigmentation. They warned me it might hurt a little as some areas are more sensitive than others, but overall it is more of an ‘itching’ feeling. Even after the first session my family and friends were impressed with the results. And after all sessions, the coverage was even better. As I used all kinds of ‘cover-ups’ on my hair before, I can really say that pigmentation changed my life as I can now freely swim, wear a moto helmet without wondering how my hair looks like. Thank you Sabine, Bart & the rest of the team!

Verbeterpunten

It would be great (especially in the beginning ) that the do's & don'ts in the first weeks after the sessions are written on the website.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prima

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer zorgzame behandeling gekregen voorzien van de nodige goede raad achteraf. Momenteel 3 maand later begint het effect mooi zichtbaar te worden. Aanrader !!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima resultaat, super vriendelijk

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden van mijn beslissing, om deze haarpigmentatie te laten uitvoeren. Als ik er niet over spreek, dan ziet de omgeving niks aan mijn nieuwe haarstijl. Het oogt heel natuurlijk.

Verbeterpunten

geen verbeterpunten te melden, jullie doen Topwerk!!! Sabine is een expert in haar vak !!!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hoi Sabine, als ik bij jullie kom krijg ik altijd het gevoel dat jullie een luisterend oor zijn en altijd het beste resultaat wil voor het individu. Het is belangrijk dat je dit gevoel hebt en niet het gevoel dat jij de zoveelste klant bent die dag.... Doe zo verder....

Verbeterpunten

Hoi Sabine, ik heb al telefonisch en via mail contact willen opnemen met Anthone Nancy omdat ik mijn haarlijn toch nog iets anders wil. Spijtig genoeg kan ik op geen enkele manier in contact komen met haar. Is het mogelijk dat u in mijn naam even contact opneemt met haar om mij te contacteren via mail veronique.dl@hotmail.com of telefoon 0497 908309. Alvast bedankt.

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik ben echt heel tevreden met het resultaat en eigenlijk is het veel beter dan ik ooit verwachte. Ook jullie aanpak op het moment zelf en de nazorg zijn meer dan uitstekend. Voor mij was mijn haar een zorg, nu ben ik daar totaal niet meer mee bezig en dat heb ik aan jullie te danken. Heel erg bedankt

Verbeterpunten

Het enige dat ik zou kunnen bedenken is de manier waarop jullie me een document lieten ondertekenen , vlak voor de ingreep, dat bij mij binnenkwam alsof jullie geen enkele eindverantwoordelijkheid hadden. Het ging over de manier waarop die nogal on diplomatisch overkwam ...

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke mensen

Verbeterpunten

Geen

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel tevreden en heel professioneel. Een echte aanrader !

Zou u ons aanbevelen?
Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Professioneel, vriendelijk, realistisch, ervaren en kundig. Verder prima nazorg! Misschien niet de goedkoopste kliniek, maar wel met de garantie voor een natuurlijk en mooi resultaat.

Verbeterpunten

Ik weet dat ze nu een tijdelijk gebouw hebben, maar het zou mooi zijn als er in het nieuwe gebouw een ruimte is waar de partner (die denk ik vaak mee gaat) kan werken of gebruik kan maken van bepaalde faciliteiten. Ook een resultaat simulatie bij het consult zou mooi zijn. Ook al is de kliniek eerlijk en realistisch, een gelijkend voorbeeld van het resultaat zou zeker mooi zijn. Waarbij ik moet opmerken dat het resultaat tot nu toe naar tevredenheid is!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer positieve ervaring!

Zou u ons aanbevelen?
Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijk personeel, correcte behandeling, duidelijke informatie en goede opvolging van het proces na de behandeling. Zeer goede communicatie!

Zou u ons aanbevelen?
Ja

Lidmaatschap