Veelgestelde vragen FUE haartransplantatie

Hoelang is het effect van een haartransplantatie zichtbaar?

Het resultaat van een haartransplantatie is levenslang zichtbaar.

Wordt er garantie gegeven op een haartransplantatie?

Ja, u ontvangt van Prohair Clinic een levenslange garantie op de FUE haartransplantatie.

Vanaf welke leeftijd mag ik een haartransplantatie ondergaan?

Omdat een haartransplantatie een cosmetische behandeling is, mag de behandeling uitgevoerd worden vanaf 25+ jaar. Indien u besluit om op jonge leeftijdeen haartransplantatie uit te voeren dient u er rekening mee te houden dat u in de toekomst mogelijk kaal wordt. Bij een FUE haartransplantatie op 25-jarige leeftijd dient er voldoende donorhaar aanwezig te zijn voor een toekomstige transplantatie.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor een optimaal resultaat?

De FUE haartransplantatie wordt uitgevoerd in één behandeling. De behandeling is grofweg onder te verdelen in twee onderdelen: het verwijderen van de grafts en het implanteren van de haren. Voor meer informatie over de behandeling verwijzen we u graag naar de FUE haartransplantatie behandeling.

Wat is een graft?

Een graft is een haarzakje waar een tot vier haren in zitten. Met behulp van een holle naald worden de grafts een voor een uit het zogenoemde donorgebied verwijderd, waarna deze worden getransplanteerd naar de plek op uw hoofd waar geen of weinig haar aanwezig is.

Wanneer mag ik – na mijn haartransplantatie – weer naar de kapper?

Wanneer mag ik – na mijn haartransplantatie – weer naar de kapper?

Om ervoor te zorgen dat de contouren van uw kapsel netjes blijven, mag u na twee weken een bezoek aan de kapper brengen. Informeer uw kapper altijd over de uitgevoerde haartransplantatie, zodat die extra voorzichtig is. Voor een verfbehandeling dient u minimaal zes weken na de haartransplantatie te wachten.

Houd ik littekens over na een FUE haartransplantatie?

We werken met een unieke methode, waardoor u aan de haartransplantatie geen zichtbare littekens onder normale omstandigheden overhoudt.

Is een haartransplantatie pijnlijk?

De haartransplantatie vindt plaats onder plaatselijke verdoving, waardoor de behandeling zo goed als pijnloos is. Lees hier de ervaringen van patiënten die u zijn voorgegaan.