Mikrohaarpigmentierung - Tricopigmentation

Mittels Mikro Haar Pigmentation werden virtuelle "Haarstoppeln" erzeugt, indem nicht permanente Pigmente auf die Kopfhaut aufgetragen werden. Dies wird den realistischen Eindruck eines vollen, rasierten Haares geben.

Diese Behandlung ist nicht chirurgisch und erzeugt sehr schnelle und absolut natürlich aussehende Ergebnisse. Wind, Wasser stellen keine Probleme dar, der Effekt bleibt auch bei schlechten Wetterbedingungen stabil.

Wir verwenden nur biologische Pigmente, ganz anders als Tätowierpigmente, die normalerweise Schwermetalle enthalten.

Einige Ergebnisse wurden von unserem Tricopigmentation Experten

Weitere Tricopigmentierungsergebnisse

Micro Haar Pigmentatie ervaringen

Klantervaring Micro Haar Pigmentatie – Kalyana

‘Initieel had ik een afspraak bij hen vastgelegd voor een gesprek ivm haar transplantatie. Gelukkig zijn ze zeer professioneel met deze materie bezig en hebben ze me all opties, mogelijkheden voor/nadelen uitgelegd en laten laten zien. Uiteindelijk was het duidelijk dat voor mij micorhaarpigmentatie de beste keuze was. Eerlijk gezegd was ik een beetje terughoudend voor deze techniek, wellicht omdat ik m’n zinnen al wat op transplantatie had gezet. Maar aangezien ze echt een zeer professionele indruk op me achter lieten, had ik toch na enkele dagen bedenktijd een afspraak vastgelegd voor de behandeling. Tot de dag van de behandeling voelde ik me wat onzeker, eigen aan mijn persoonlijkheid. Uiteindelijk bleek die onzekerheid voor niets nodig, in tegendeel.'

Ik had het eerder moeten laten uitvoeren. Amai, wat een super resultaat! Echt 10/10! Sabine is een echte professional en het resultaat ziet er super natuurlijk uit. Ver boven m’n verwachtingen.

Bekijk de reactie van Kalyana op KliniekErvaringen

Klantervaring Micro Haar Pigmentatie – Wesley

‘Om de densiteit van mijn vorige haartransplantaties te verhogen had ik gekozen om bij prohair de pigmentatie te laten uitvoeren. Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad, zeer professioneel bedrijf met zeer veel ervaring. Ik ben meerdere malen langs geweest voor een jaarlijkse touch-up beurt, maar doordat ze nu nog andere naaldjes gebruiken voel ik er bijna niets meer van. Je kijkt op je gemak een filmpje, terwijl ze de touch-up doen. Ik persoonlijk ben zeer tevreden van hun diensten en kan hun dan ook aan andere mensen aanbevelen. Ik vind het vooral belangrijk dat ze een eerlijke en open uitleg geven over de mogelijkheden. Het gaat namelijk om je uiterlijk en je wil het zo natuurlijk mogelijk hebben. De pigmentatie is onzichtbaar voor de mensen rondom ons, geen onnatuurlijke gloed of volgekleurde hoofdhuid, maar strategisch geplaatste haardotjes dat ze zo inbleden tussen het bestaande har dat niemand er iets van kan zien.'

Bij nat als droog haar, gestyled met gel of kortgeschoren: het is zichtbaar voor mijn gekende omgeving. Echt top service in een woord.

Bekijk de reactie van Wesley op KliniekErvaringen

Lees meer ervaringen van klanten

Wanneer biedt Micro Haar Pigmentatie uitkomst?

Micro Haar Pigmentatie is een geschikte behandeling wanneer u niet voldoende donorgebied heeft voor een haartransplantatie of als u volledig kaal bent. Een stoppeltattoo is de ideale oplossing bij:

Tarieven

In onderstaande tabel vindt u een overzicht met de tarieven voor Micro Haar Pigmentatie.

Behandeling Aantal sessies Indicatieprijs*
Micro Haar Pigmentatie-  touch up 1 sessie € 150,- per uur
Micro Haar Pigmentatie - litteken FUT haartransplantatie 3 sessies € 580,- (meerprijs bij grote littekens)
Micro Haar Pigmentatie - optische verdichting mannen / vrouwen 3 sessies € 680,- per zone
Micro Haar Pigmentatie - shaven look 3 sessies € 680,- per zone

*De vermelde tarieven zijn indicatief en niet bindend. De uiteindelijke prijs verschilt per persoon en is afhankelijk van de mate van haarverlies en/of de grootte van het te behandelen gebied.

Doe een gratis online consultatie info@prohairclinic.com

Hoe gaat een MHP behandeling in zijn werk?

Een behandeling voor Micro Haar Pigmentatie kan onderverdeeld worden in drie stappen. Wij lichten de drie verschillende stappen voor u uit:

Stap 1: gratis en vrijblijvend consult

Voordat er gestart wordt met de stoppeltattoo controleren wij eerst of u in aanmerking komt voor Micro Haar Pigmentatie. Tijdens het gesprek wordt er onder andere gekeken of uw wensen haalbaar zijn. Indien dit het geval is, bespreken wij de behandeling uitvoerig met u. Indien gewenst kunnen wij het consultgesprek ook via Skype voeren.

Gratis en vrijblijvend consult

Stap 2: een stoppeltattoo in drie dagen

Micro Haar Pigmentatie wordt uitgevoerd in drie behandelingen die worden verdeeld over drie dagen, waarbij de eerste twee behandelingen twee dagen achter elkaar worden uitgevoerd. Tijdens de eerste twee behandelingen plaatst de haarspecialist met behulp van niet-permanente inkt haarstoppels op de kalende gebieden. Over het algemeen wordt dit als niet-pijnlijk ervaren, doordat wij werken met een verdovende zalf. Voor een optimaal effect voeren wij de derde behandeling een maand later uit.

Gedurende de MHP behandeling heeft u de optie om films en documentaires te kijken. Ook bieden wij tijdens dagbehandelingen een gratis lunch aan.

Stap 3: nazorg van uw MHP behandeling

Om ervoor te zorgen dat het pigment van de stoppeltattoo zo lang mogelijk mooi blijft, dient u tot twee dagen na de behandeling water op uw hoofd te vermijden. Gebruik daarom tijdens het douchen een badmuts en bescherm uw hoofd met een capuchon als het regent. Drie dagen na het zetten van de stoppeltattoo dient u uw haren en hoofdhuid dagelijks te wassen met babyshampoo. Ook krijgt u van ons een serum mee (deze zijn inbegrepen bij het tarief). Breng de serum vanaf de dag na de tweede behandeling ’s ochtends en ’s avonds aan op uw hoofd.

Zeven dagen na de behandeling
Tot zeven dagen na Micro Haar Pigmentatie dient u extra voorzichtig om te gaan met uw hoofdhuid. Zo dient u de volgende activiteiten en producten te vermijden:

  • Hoofddeksels
  • Chloor en zout water
  • Hete (stoom)douches, sauna’s en stoombaden
  • De zon en zonnebanken (uv-licht)
  • Sporten

Na zeven dagen mag u alles weer doen. Wel is het belangrijk om uw stoppeltattoo in de zon te beschermen met factor 30 of 50. Daarnaast raden wij aan om uw hoofdhuid met een zachte shampoo zonder alcohol te wassen.

Veelgestelde vragen

Hoelang moet mijn haar zijn voor Micro Haar Pigmentatie?

Voordat u de behandeling ondergaat, raden wij aan om uw haren te millimeteren tot een lengte van 0.5 – 1 millimeter. Desinfecteer van tevoren het scheerapparaat of de tondeuse om ontstekingen te voorkomen.

Is de kleur van het pigment aan te passen?

Ja, dit is mogelijk. De MHP specialisten hebben altijd een visagie achtergrond, waardoor zij weten welke kleuren geschikt zijn bij uw huidskleur. De pigmentatie dient echter altijd donkerder te zijn dan de huidskleur.

Hoelang blijft het effect van de MHP behandeling zichtbaar?

Het is per persoon verschillend hoelang de stoppeltattoo zichtbaar blijft. Zo vervaagt een lichtere pigmentatie sneller dan een donkere pigmentatie. Daarnaast ligt het eraan hoe vaak u uw hoofdhuid blootstelt aan de zon, waardoor het pigment sneller vervaagt. Over het algemeen raden wij één keer per jaar een nabehandeling (touch up) aan. Zonder touch up zal de pigmentatie langzaam, maar volledig verdwijnen. Dit duurt ongeveer 3 tot 5 jaar.

Kom ik na Micro Haar Pigmentatie nog in aanmerking voor een haartransplantatie?

Ja. Een MHP behandeling kan zelfs gebruikt worden als extra aanvulling op een haartransplantatie. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden.

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over Micro Haar Pigmentatie

Neem contact op met Prohairclinic voor een intakegesprek

Wilt u meer informatie over MHP? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek via onze online module of neem contact op door te mailen naar info@prohairclinic.com. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag ook telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. In Nederland kunt u bellen naar 085 888 6231 en in België kunt u bellen naar 038 991 916.