FUE Haartransplantation

Erstellen Sie mit einer FUE-Haartransplantation volles und natürliches Haar. Dank unserer einzigartigen mikrochirurgischen Methode produziert FUE Haartransplantation keine sichtbaren Narben.

Da nur kleiner als-1-mm-Instrumente verwendet werden (keine Skalpelle), ist die Heilung viel schneller als jede andere heute verfügbare Haartransplantationsmethode.

Die gesamte Behandlung wird unter örtlicher Betäubung durchgeführt, was die Behandlung schmerzlos macht. Sie können direkt nach der Behandlung nach Hause zurückkehren.

Dass team besteht ausschließlich aus Vollzeit-Haar-transplantation experten. Daher erreichen wir konsistente und natürlich aussehende Ergebnisse mit Wiederwachstumsraten von 95% und höher.

Gratis online beratung service

Mehr vorbilder

Die Vorher- und Nachher-Bilder sind Teil eines Bildungsprozesses, der potenzielle Haarausfall-Betroffene über moderne und wissenschaftliche Lösungen informieren soll.
(Garantiert durch die allgemeine Erklärung der Menschenrechte, Artikel 26, Abschnitt 1)

Wann qualifizieren Sie sich für eine FUE-Haartransplantation??

Um eine FUE-Haartransplantation durchführen zu können, muss ausreichend Spenderfläche vorhanden sein. Zum Beispiel sollten genügend Haarfollikel auf der Rückseite des Kopfes oder an der Seite des Kopfes neben den Ohren vorhanden sein.

Fragen Sie sich, ob Sie für FUE Haartransplantation in Frage kommen? Wir haben eine kostenlose Online-Beratung, damit wir Sie umfassend über die Möglichkeiten beraten können.

Gratis online FUE haartransplantation beratung

Nicht genug Spende Haare, was jetzt?

Wenn Sie nicht für eine FUE-Haartransplantation in Frage kommen, kann Micro haar Pigmentation ein Ergebnis liefern. Mittels Micro Haar Pigmentation schaffen wir eine 'Stoppeln tattoo' damit es zu einem es vollen Kopf des Haares oder rasiert aussehen. Im Gegensatz zum klassischen Tattoo wird kein permanentes Pigment verwendet..

Mehr zu Micro haar Pigmentation

Hoe gaat FUE haartransplantatie in zijn werk?

Een haartransplantatie is een stap die u niet zomaar neemt. Om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid bent, leggen wij de procedure van een FUE haartransplantatie aan u uit in vier stappen.

Stap 1: gratis (online) consult

Voorafgaand aan de haartransplantatie vindt er een consult plaats waarbij wij onderzoeken of u in aanmerking komt voor een FUE haartransplantatie. Indien u in aanmerking komt voor een haartransplantatie, bespreken wij tijdens het een-op-eengesprek hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast kunnen wij eventuele vragen beantwoorden.

Voor een gratis online consultatie kunt u klikken op onderstaande button. Lees voordat u het formulier invult altijd de instructies voor het nemen van de foto’s, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Gratis online FUE haartransplantatie consultatie

Stap 2: verwijderen haarzakjes

Voordat wij starten met het transplanteren van de haarzakjes, wordt het donorgebied aan de achterkant en zijkant van het hoofd plaatselijk verdoofd. Na de verdoving worden de grafts die bestaan uit een tot vier haren met een holle naald een voor een uit het donorgebied verwijderd. Vervolgens worden de grafts in een vloeistof gelegd om ervoor te zorgen dat de haren goed blijven en geïmplanteerd kunnen worden.

Stap 3: het implanteren van de grafts

Om de haren te kunnen implanteren in het ontvangstgebied wordt er met behulp van een speciaal instrument een opening gemaakt waar de grafts geïmplanteerd worden. Binnen enkele dagen groeien de haarzakjes vast in de hoofdhuid. Echter vallen de getransplanteerde haren na twee weken uit, wat een natuurlijk proces is. Na ongeveer drie tot vier maanden na de haartransplantatie beginnen de geïmplanteerde haren te groeien. Om u een duidelijk beeld te geven van het groeiproces hebben wij onderstaande grafiek gemaakt:

timeline hair transplantation

Wilt u liever een voorbeeld in de vorm van foto’s? Bekijk dan het verloop van FUE haartransplantaties. Voor meer informatie over de hergroeiperiode van de implantaten, verwijzen wij u door naar de pagina hergroei periode na haartransplantatie.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over FUE haartransplantatie. Zit uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op door te bellen naar 085 888 6231 (Nederland) of 038 991 916 (België). Ook kunt u uw vraag mailen naar info@prohairclinic.com.

Ik kom niet in aanmerking voor een FUE haartransplantatie. Zijn er andere mogelijkheden?

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een FUE haartransplantatie, is Micro Haar Pigmentatie wellicht een optie. Bij Micro Haar Pigmentatie worden door middel van niet-permanente inkt stoppels getatoeëerd op uw hoofd om dunner wordend haar dikker te laten lijken. Ook kan MHP ingezet worden om een shaven look te creëren.

Lees meer over Micro Haar Pigmentatie

Wat is een graft?

Een graft is een haarzakje waar een tot vier haren inzitten. De grafts worden een voor een uit de hoofdhuid verwijderd met behulp van een holle naald. Vervolgens worden de grafts getransplanteerd naar de plek op uw hoofd waar geen of weinig haar aanwezig is.

Hoeveel haren worden er bij een haartransplantatie getransplanteerd?

Het aantal haren dat getransplanteerd moet worden, hangt af van de grootte van het te behandelen gebied. Daarnaast wordt het aantal grafts bepaald door uw haarstructuur, uw haarkleur en uw natuurlijke haardichtheid. Wanneer u bijvoorbeeld dik haar heeft, dat donker is van kleur en een steile structuur heeft, heeft u meer haren nodig dan wanneer het haar dun is, donkerblond van kleur en krult. Onze haarspecialisten kunnen u adviseren tijdens het consultatiegesprek.

Hoelang blijf ik het effect zien van een haartransplantatie?

Het effect van een haartransplantatie is levenslang zichtbaar.

Krijg ik garantie op de haartransplantatie?

Ja, wij geven een levenslange garantie op de haartransplantaten.

Sinds wanneer worden haartransplantaties uitgevoerd?

In 1959 is in de Verenigde Staten het eerste document over haaroverplanting gepubliceerd. Hierbij werd er echter gebruikgemaakt van kleine stukjes ‘huid enten’ die in de vorm van een stempel werden geplaatst op de hoofdhuid. Lees hier meer over de geschiedenis van haartransplantaties.

Maak een afspraak voor een intakegesprek

Wilt u meer informatie over een FUE haartransplantatie? Maak een afspraak voor een intakegesprek via onze online module of neem contact op door te mailen naar info@prohairclinic.com. Onze klantenservice is van maandag tot en met vrijdag ook telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 uur. In Nederland kunt u bellen naar 085 888 6231 en in België kunt u bellen naar 038 991 916.