Nieuw: DNA trichotest 2023 - Gebruik enkel nog haarverlies producten die effectief werken in JOUW lichaam

15 Februari, 2023 11:22

De voordelen van een op DNA gebaseerde haartest (Trichotest TM)

Deze DNA test toont aan welke producten er voor u wel of juist niet zullen werken; het is dus echt maatwerk, geen giswerk.

Je ontdekt bijvoorbeeld of het zinvol is om (censuur van Google en Belgische wetgeving m.b.t. vermelding van medicatie) of bepaalde vitamines of mineralen te gebruiken.

• Volledig gepersonaliseerde behandeling op basis van uw eigen DNA gegevens.
• De test is pijnloos, snel en gemakkelijk uit te voeren.
• De is eenmalig, omdat genen niet veranderen.
• Met de juiste adviezen kun je het haarverlies afremmen of zelfs stoppen. Door de correcte voedingsstoffen aan te bieden krijg je gezondere haren.

 

Maak een afspraak voor een Trichotest TM

Tarief Trichotest TM

 

 

TrichoTest™ from Fagron Group on Vimeo.

DNA-haartesten via Trichotest is een betrouwbare en accurate methode om genetische informatie te verkrijgen. Deze informatie kan worden gebruikt om het vermogen van een individu te bepalen met betrekking tot bekende genen die haaruitval beïnvloeden.
Daarom kan worden bepaald welke stoffen effectief of niet effectief zullen zijn om haaruitval te behandelen.

Fagron is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het samenstellen en ontwikkelen van farmaceutische oplossingen voor verschillende therapeutische gebieden, zoals dermatologie, esthetiek en pijnbestrijding. Op het gebied van genetica bieden ze DNA-testdiensten aan, waaronder de DNA-trichotest.

Bij de DNA trichotest van Fagron wordt een klein haarmonster afgenomen en naar het laboratorium gestuurd, waar het DNA wordt geëxtraheerd en geanalyseerd. Het resulterende DNA-profiel kan vervolgens worden vergeleken met de profielen van andere individuen om een biologische verwantschap vast te stellen. De test is zeer nauwkeurig en wordt veel gebruikt in forensische en juridische toepassingen, maar ook voor persoonlijke of genealogische doeleinden.

Tarief : 249 Euro

Daarna kan je het DNA rapport aan je eigen arts voorleggen, of advies vragen aan een arts die kennis heeft op gebied van haarverlies behandelingen (betalend, 100 euro).