Nieuw: DNA trichotest 2023 - Gebruik enkel nog haarverlies producten die effectief werken in JOUW lichaam

15 Februari, 2023 11:22

Het DNA is een medische diagnostische test waarbij speeksel wordt gebruikt om het DNA-profiel van een persoon te bepalen. Deze test wordt gebruikt om biologische relaties tussen individuen te bevestigen of uit te sluiten, zoals relaties tussen ouders of broers en zussen.

TrichoTest™ from Fagron Group on Vimeo.

DNA-haartesten via Trichotest is een betrouwbare en accurate methode om genetische informatie te verkrijgen. Deze informatie kan worden gebruikt om het vermogen van een individu te bepalen met betrekking tot bekende genen die haaruitval beïnvloeden.
Daarom kan worden bepaald welke stoffen effectief of niet effectief zullen zijn om haaruitval te behandelen.

Fagron is een farmaceutisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het samenstellen en ontwikkelen van farmaceutische oplossingen voor verschillende therapeutische gebieden, zoals dermatologie, esthetiek en pijnbestrijding. Op het gebied van genetica bieden ze DNA-testdiensten aan, waaronder de DNA-trichotest.

Bij de DNA trichotest van Fagron wordt een klein haarmonster afgenomen en naar het laboratorium gestuurd, waar het DNA wordt geëxtraheerd en geanalyseerd. Het resulterende DNA-profiel kan vervolgens worden vergeleken met de profielen van andere individuen om een biologische verwantschap vast te stellen. De test is zeer nauwkeurig en wordt veel gebruikt in forensische en juridische toepassingen, maar ook voor persoonlijke of genealogische doeleinden.

Tarief : 249 Euro

Daarna kan je het DNA rapport aan je eigen arts voorleggen, of advies vragen aan een arts die kennis heeft op gebied van haarverlies behandelingen (betalend, 100 euro).