Betaal nu bij Prohairclinic met bitcoins!

15 December, 2017 17:00

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan, maar de bitcoin is een van de populairste cryptocoins van het moment. Het is een nieuw betaalmiddel en volledig revolutionair. Wij zijn de eerste gespecialiseerde haarkliniek waar betalingen met bitcoins nu ook mogelijk zijn. Betaal daarom bij Prohairclinic al uw haarproducten of behandelingen, zoals microhaarpigmentaties en haartransplantaties, met bitcoins!

Wat zijn bitcoins?

Bitcoin (afkorting BTC) is een nieuwe vorm van digitaal geld. Het betaalmiddel is neutraal en decentraal. Vooral het laatste maakt de bitcoin zo bijzonder. Het is namelijk de eerste digitale munteenheid in de geschiedenis waar geen aansturing door een centrale instantie of regelgever bij komt kijken. Het is de eerste vorm van de zogeheten ‘cryptocurrency’, ofwel elektronisch geld, die ontworpen is met alleen software. De bitcoin draait volledig op een onafhankelijk digitaal netwerk. Daarnaast is er een vaste hoeveelheid aan bitcoins in omloop, met een limiet in het netwerk. De waarde kan hierdoor niet worden beïnvloed door een extra productie van bitcoins.

Hoe werkt de bitcoin?

De controle van transacties wordt geregeld door het bitcoin netwerk zelf. U kunt het ook wel zien als digitaal geld in een cloud. Door het bitcoin netwerk is het altijd mogelijk om bij uw bitcoins te komen. U kunt overal en altijd veilig en snel betalingen uitvoeren, zonder dat u rekening hoeft te houden met landen, grenzen of tussenpersonen. De code die aan de betaling verbonden is, ofwel ‘block chain’ (de datastructuur achter het bitcoin netwerk), is volledig autonoom en anoniem, waardoor derden geen inzage kunnen krijgen in uw betalingsinformatie.

Wat zijn de voordelen van betalen met bitcoins?

We hebben al een aantal voordelen van bitcoins genoemd, maar er zijn nog veel meer voordelen ten opzichte van traditionele betaalmethoden. Hieronder hebben wij de belangrijkste pluspunten op een rij gezet:

 • Het betalen met bitcoins is heel betrouwbaar. Er is geen autoriteit of instantie (zoals een bank) die het betaalsysteem in beheer heeft of aanstuurt. Om bitcoins te gebruiken hoeft u niet een bepaalde persoon of instantie te vertrouwen
 • Er hoeven geen kosten aan derden doorberekend te worden omdat het een volledig autonoom systeem is
 • Bitcoins zijn onafhankelijk van regeringen, grenzen, landen en restricties
 • Het is mogelijk om zeer kleine bedragen over te maken (micropayments)
 • Er is een mogelijkheid tot diversificatie vanuit euro/dollar
 • Het is veilig voor aankoopfraude of ‘chargebacks’ door onomkeerbare transacties
 • Transacties zijn snel en direct. U hoeft niet meer een aantal dagen te wachten op een internationale overschrijving
 • Er zijn lage transactiekosten, of u nu 0,1 of 1 miljoen bitcoins overmaakt
 • Er zijn geen instap- of abonnementskosten om er gebruik van te maken
 • Er worden geen voorwaarden of beperkingen gesteld
 • Er is een hoge mate van anonimiteit

Hoe kom ik aan bitcoins?

Om te betalen met bitcoins moet u eerst bitcoins tot uw beschikking hebben. Er zijn verschillende partijen op het internet waar u eenvoudig bitcoins kan kopen, zoals bij deze partij. Uw bitcoins kunt u vervolgens eenvoudig beheren met een app, ook wel digitale wallet. Deze is gekoppeld aan uw bankrekening. Hier zijn verschillende applicaties voor te downloaden.

Hoe kan ik betalen met bitcoins?

Het uitgeven van bitcoins is net zo gemakkelijk als alle andere online betaalmiddelen en misschien nog wel gemakkelijker. Een betaling kunt u letterlijk met één klik op uw smartphone of computer uitvoeren. Wanneer het bijvoorbeeld mogelijk is in een webshop met bitcoins te betalen, vult u bij de betalingsmodule de gegevens in van de ontvanger en de hoeveelheid bitcoins die u wilt versturen. Daarna klikt u op verzenden. U hoeft zelf geen persoonlijke gegevens meer in te vullen of allerlei instanties toegang te geven tot uw bankrekening.

Betalen met bitcoins bij Prohairclinic

Wanneer u een behandeling op langere termijn wil, kunt u deze wel alvast met bitcoins bij ons betalen. Wij rekenen een dagkoers, dat wil zeggen dat de prijs (vaste prijs in euro’s) wordt omgerekend in Bitcoins op het moment van de betaling, dit is de eerste behandeldag voor zowel haartransplantatie en microhaarpigmentaties. Eventuele overwaarde ten tijde van de behandeling storten wij terug op uw rekening. Betaal daarom nu bij Prohairclinic met bitcoins voor haarproducten of behandelingen zoals haartransplantaties en microhaarpigmentatie op onze website en in onze webshop, en doe uw voordeel met deze nieuwe betaalmogelijkheid!

Bitcoin aanvaarden wij als betaalmiddel >