Alternatief voor orale Finasteride werkt echt - voorbeeld

24 Januari, 2019 13:53

Alhoewel topische (lotion in plaats van pilvorm) finasteride al enkele jaren bestaat, moeten we nog echte resultaten zien.
Deze Duitse patiënt nam contact met ons op in september 2018. Hij gebruikte Rogaine-minoxidil op dat moment en was niet bereid om orale Finasteride te gebruiken.

Daarom raden we aan om een Minoxidil en Finasteride combo-lotion eens te proberen, omdat beide gecombineerd beter zouden moeten werken.
Vanaf september begon hij dagelijks met het gebruik van een 6% minoxidil in combinatie met dagelijks 0,05% finasteride-oplossing. Dit wordt als een lotion aangebracht, dus zonder tablet inname.

Hoewel hij de eerste twee maanden 'extra haarverlies' had ervaren (en op het punt stond te stoppen) merkte hij dat verbeteringen na ongeveer 3 maanden optraden.

Een paar dagen geleden kwam hij naar Prohairclinic voor zijn haartransplantatie en toen hij zijn foto's liet zien, waren we aangenaam verrast hoe goed deze actuele oplossing voor hem heeft gewerkt.

Hij rapporteerde geen klachten of bijwerking bij het gebruik van topische Finasteride en Minoxidil mix.

We willen deze informatie en zijn foto's delen om diegenen die niet bereid zijn om orale finasteride te gebruiken een andere optie te geven.

De onderstaande foto's zijn gemaakt door de patiënt onder dezelfde lichtomstandigheden.